Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Informatiebijeenkomst voor scholen & muziekverenigingen

publicatiedatum:
vrijdag 8 september

Samen talentontwikkeling een boost geven

Draag je cultuureducatie een warm hart toe? Dan ben je van harte welkom op de informatiebijeenkomst rondom talentontwikkeling in onze regio op maandag 18 september 2017 om 19.30 uur in Filmhuis De Domijnen (Ligne – Sittard). De informatiebijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van Muziekcorps St. Barbara, Educatie De Domijnen en Serviceloket Cultuurparticipatie De Domijnen.

Wat: Informatiebijeenkomst Talentontwikkeling
Wanneer: 18 september 2017 om 19.30 (einde: 20.45)
Waar: Filmhuis De Domijnen (Ligne, Sittard)
(Gelieve aan te melden via coen.aarts@dedomijnen.nl)

Muziekverenigingen onderstrepen het belang van cultuur- en talentontwikkeling bij jeugd en juichen meer muziek in de klas actief toe. Deze gedachtegang heeft de laatste jaren voor tal van succesvolle samenwerkingen gezorgd tussen basisscholen en muziekverenigingen. De Domijnen wil de krachten van basisscholen en muziekverenigingen graag bundelen, co-creaties realiseren en synergie creëren. Hoe? Door samen innovatieve projecten op te zetten.

Het jubileumconcert van Muziekcorps St. Barbara genaamd Gelök op zaterdag 4 november 2017 in Schouwburg De Domijnen is een mooi pilot-project waarbij wij deze grootschalige samenwerking voor het eerst ter uitdrukking willen brengen. Met ondersteuning van Guido Dieteren, Wendy Kokkelkoren, een ensemble van Guido’s Orchestra (bekend van onder andere Symphonica in Rosso), de medewerking van kinderkoor Cantarella, SI-TARD mannenkoor en basisschool aan de Meule dragen bij aan dit pilot-project.

Schrijf je 4 november alvast in je agenda? Kom er tijdens de informatiebijeenkomst alles over te weten.

Er zijn geen kosten voor je (basisschool/muziekvereniging) aan het project verbonden. Een gezonde dosis positivisme mag je uiteraard meebrengen op 18 september a.s. waarbij we je zullen informeren over de manier waarop wij de krachten willen bundelen.

Thema’s op 18 september zijn:
Subsidiëring talentontwikkeling – afdeling Educatie De Domijnen
Samenwerking basischolen en muziekverenigingen – Serviceloket Cultuurparticipatie De Domijnen
Pilot St. Barbara – Guido’s Ochestra, Cantarella – Muziekcorps St. Barbara

We hopen je te mogen verwelkomen op deze informatiebijeenkomst zodat we samen vorm kunnen geven aan het behoud van kunst en cultuur in onze regio.

Met vriendelijke groet,

Wesley Jongen, Muziekcorps St. Barbara
Carol Maas, afdelingshoofd Educatie De Domijnen
Coen Aarts, projectleider Serviceloket Amateurkunst De Domijnen

eerdere berichten
aan het zoeken...