Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Expositie: Kènjervastelaovesposter 2020

publicatiedatum:
vrijdag 7 februari
Kenjervastelaovesposter 2020 De Domijnen

Meedingen naar dé Kènjervastelaovesposter 2020!

De Domijnen heeft in samenwerking met kunstenares Marij Heijligers voor de groepen 7 en 8 van basisscholen in de gemeente Sittard-Geleen-Born wederom de Kènjervastelaovesposter wedstrijd georganiseerd. De leerlingen van de deelnemende klassen krijgen de kans om de ontwerper te worden van dé Kènjervastelaovesposter 2020 die gratis is af te halen bij de bibliotheekvestigingen van De Domijnen.

Ruim 500 leerlingen van 13 scholen in de regio Sittard-Geleen-Born hebben een prachtige poster gecreëerd. De deelnemende groepen kregen op school een gastles van kunstenares Marij Heijligers die de kinderen begeleidt bij het ontwerpen en maken van de posters. Iedere groep heeft zelf 3 posters geselecteerd die meedingen naar dé Kènjervastelaovesposter van 2020. De uiteindelijk 69 prachtige posters zijn te bezichtigen in deze expositie.

Uiteindelijk zal er door een deskundige jury op vrijdag 14 februari één poster gekozen worden die gedrukt wordt en verspreid wordt in de vestigingen van De Domijnen. Wil jij ook zo’n prachtige poster in huis? Kom er gratis een afhalen in de verschillende vestigingen van De Domijnen. Ze zijn vanaf zaterdag 15 februari te verkrijgen.

Deelnemende scholen:
BS Sterrenrijk
BS Leyenbroek
Xaverius
OBS de Wissel
BS de Leeuwerik
SBO het Mozaiek
BS de Lemborgh
OBS de Blinker
BS Munstergeleen
BS Aan de Meule
OBS de Duizendpoot
BS Overhoven
BS de Hoefer

eerdere berichten
aan het zoeken...