Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

De aftrap van Scoor een boek!

publicatiedatum:
woensdag 5 februari

Aftrap van Scoor een boek

Maandagmiddag 3 februari heeft de officiële aftrap van het leesbevorderingsproject SCOOR EEN BOEK plaatsgevonden bij Basisschool De Driesprong in Geleen. Scoor een boek is een leesbevorderingsproject in samenwerking met Fortuna Sittard voor de groepen vijf en zes van de basisschool. Onze leesconsulente Maddy Caris verzorgde op enthousiaste wijze de presentatie van Scoor een boek. Voetballer Wessel Dammers van Fortuna was hoogstpersoonlijk bij BS De Driesprong aanwezig om de AFTRAP te doen. Hij werd door 120 leerlingen van De Driesprong bestookt met vele vragen over zijn voetbalcarrière en zette vele handtekeningen.

22 januari heeft Wessel samen met vijf deelnemers van scoor een boek een speciale Scoor een boek promotievideo opgenomen die deze week op alle zes de deelnemende scholen (BS De Driesprong Geleen, BS Munstergeleen, BS De Kring Genhout, BS De Hoefer Sittard, BS St. Martinus Beek en BS Catharina Labouré Beek) is vertoond.

In totaal nemen er 330 kinderen uit Sittard-Geleen en Beek deel aan het project Scoor een boek. Zij gaan tien weken lang boeken scoren. Alle deelnemende leerlingen ontvingen bij de aftrap een scoor een boek ansichtkaart en boekenlegger met de afbeelding van Wessel Dammers. In elke groep komt een grote poster te hangen waarop de kinderen met stickers van ballen bijhouden hoeveel boeken ze hebben gelezen. Het wordt dus nog een spannende wedstrijd om te kijken welke groep als beste van het leesveld komt!

Wij wensen alle scholen en onze leesconsulenten Maddy, Maria, Maritha en Boris de komende weken heel veel succes met het scoren van boeken! De afsluiting van scoor een boek zal plaatsvinden op donderdagochtend 9 april in het Fortuna-stadion waar door Wessel Dammers de uitslagen bekend worden gemaakt.

Scoor een boek Domijnen aftrap

Scoor een boek Domijnen aftrap

eerdere berichten
aan het zoeken...