Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Dag van de Cultuureducatie – 29 september 2017

publicatiedatum:
vrijdag 8 september

De Dag van de Cultuureducatie vormt de afsluiting van de Week van de Cultuureducatie in Limburg (25-29 september). In deze week staat het basisonderwijs – waar cultuureducatie in het hart van het curriculum tot uitvoering wordt gebracht – centraal. Vanaf februari 2017 hebben de 5 penvoerders in Limburg samen met het onderwijs, het culturele veld en de beide Pabo’s het startschot gegeven om cultuureducatie de juiste plek te geven binnen het curriculum van de school. Maatwerk, duurzame verbindingen en kennisdeling staan hierin centraal. Meld je aan op de website van Cultuureducatie met Kwaliteit Limburg.

Eigenwijs

Educatie De Domijnen geeft onder de noemer EigenWijs invulling aan Cultuureducatie met Kwaliteit. We gaan dit schooljaar enthousiast van start met 10 basisscholen (Bs Lahrhof, Bs Leyenbroek, De Tovertuin, Stadssjool, Bs MUnstergeleen, de KIngbeek, Petrus Canisius, Bs Dyonisius en de Hoefer).

Ben je geïnteresseerd in EigenWijs of wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Educatie van De Domijnen via educatie@dedomijnen.nl of het telefoonnummer 046 – 760 01 60. Voor meer informatie over het landelijke programma Cultuureducatie met Kwaliteit kun je terecht op www.cultuureducatiemetkwaliteit.nl.

eerdere berichten
aan het zoeken...