Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Woord en Beeld

€ 170,00 (Normaal)
vr 2 maart 2018 - 09:30 - 16:00 uur
vr 2 maart 2018
vr 16 maart 2018
Ligne - Atelier
Esther van der Werf en Martenique Hickey

Uw eigen verhaal in een schilderij omzetten of uw eigen sculptuur als inspiratie voor uw verhaal gebruiken? Dat kan in de workshop woord en beeld. In 2 dagen gaat u met woord en beeld aan de slag.

Op vrijdag 2 maart begint u in de ochtend met het schrijven van een verhaal met als thema ‘conflict’ onder leiding van Esther van der Werf. In de middag gebruikt u dit verhaal als inspiratiebron voor uw schilderij waarbij de nadruk niet ligt op techniek maar waar de vrijheid van het medium en het formaat worden onderzocht. Abstract of juist figuratief, de keus is aan u. Dit onder leiding van Martenique Hickey.

Op 16 maart beginnen we met het beeldende werk en wordt er met was en draad een mensfiguur gemaakt. Beweging staat bij deze workshop centraal. Aan het einde van de ochtend komt de figuur op een sokkel te staan en wordt uw figuur de inspiratie voor het verhaal dat u in de middag verder gaat uitwerken.

Beeld en woord inspireren elkaar op die manier, en leren u hoe u in beide disciplines uw emoties en eigenheid kunt uitdrukken.

Praktische informatie

De workshops vinden plaats op vrijdag 2 en 16 maart.
De workshops in de ochtend duren van 09.30 tot 12.00.
In de middag gaan we verder van 13.30 tot 16.00 uur.

De lunch is niet inbegrepen in deze workshops. Neem dus zelf iets mee of maak gebruik van het restaurant in Ligne of een gelegenheid in de stad.

 

 

Door inschrijving voor een cursus of workshop die door of namens De Domijnen wordt georganiseerd stemt de inschrijver in met de volgende Algemene voorwaarden voor cursus en workshop.

aan het zoeken...
Geef uw mening
Logo

Geef ons uw mening over deze pagina.