Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Wegwijs naar werk

De Domijnen

Geweest

Let op, deze cursus is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele educatie aanbod.

€ 10,00
jongeren, volwassenen, senioren
di 2 juli 2019 - 10:00 - 12:00 uur
Bibliotheek Ligne Sittard

Het BELmeisje, koud bellen, hoe doe je dat?

Op zoek naar (ander) werk? Daar kun je soms wel wat hulp bij gebruiken! Wegwijs naar werk is een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Een plek waar je ervaringen kunt uitwisselen. Én waar een gastspreker elke bijeenkomst een specifiek thema belicht.

In juli hebben wij Het BELmeisje als gastspreker. Stuur vóór 29 juni je CV en LinkedIn-url naar educatie@dedomijnen.nl. Dan gaat Het BELmeisje met jouw gegevens aan de slag.

Herken je dit?
Vol goede moed open je je e-mail. “Naar aanleiding van uw sollicitatie moeten we u helaas…” Weer een afwijzing. Eigenlijk moet je nog blij zijn dat je een reactie krijgt. Je zucht terwijl er een traan over je wang glijdt. Wat kost het vinden van een baan je onvoorstelbaar veel energie. En het ergste is, na al die afwijzingen is er van je zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen weinig meer over. Je probeert van alles, maar niets lijkt te werken.

Zoek je dat?
Zou het niet geweldig zijn als je iemand ontdekt, die anders denkt. Die een unieke visie heeft. En dat die persoon daar al een aantal jaren heel succesvol mee is. Iemand die demonstreert hoe je vanuit jouw kracht de arbeidsmarkt benadert. Je de rollen omdraait en eerst onderzoekt of die werkgever jouw talent en jouw inspanningen wel waard is? Die je bovendien tipt hoe je jezelf online authentiek en aantrekkelijk presenteert. Zodat je vol zelfvertrouwen jouw ideale baan vindt.

Maak er werk van met Het BELmeisje
Stop met wat niet werkt voor jou. Ontdek een hele andere manier en solliciteer gericht op werk dat bij je past. Bij bedrijven die jouw DNA delen. Hoe je dat doet? Dat leer je niet vanuit een boekje of met een online training. Dat laat ik je zien en daarna doe jij het zelf. Op jouw manier. Wat past bij jouw zoektocht?

(Wegwijs naar werk is elke 1e dinsdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur. De bijeenkomst is beurtelings in Sittard of Geleen.)

Deelnamekosten bedragen €10,00 vanwege de bekende gastspreker. Aanmelden is niet noodzakelijk omdat het een inloopochtend betreft.

Meer informatie via: educatie@dedomijnen.nl

aan het zoeken...