Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Schrijfcursus: Jouw doel

€195
6
wo 11 april 2018 - 09:30 - 12:00 uur
wo 11 april 2018
wo 18 april 2018
wo 9 mei 2018
wo 23 mei 2018
wo 6 juni 2018
wo 20 juni 2018
Ligne - Atelier
Esther van der Werf

Kun jij wat hulp gebruiken bij de weg van afvallen, ont-spullen, sportprestaties of andere doelen die jij jezelf stelt?

Als professioneel schrijfdocent ontwikkelde Esther van der Werf vanuit verschillende schrijfdisciplines een speciale schrijfmethode zodat jij jezelf kunt helpen in je proces. Het gaat om een combinatie van dagboekschrijven, bullet journaling, doelen helder krijgen en stellen, je succesmomenten vieren, creatieve schrijfopdrachten en plezier maken terwijl je je pad bewandelt.

Esther werkt vanuit kracht en is specialist in hoe je ‘schrijven’ kunt gebruiken als hulpmiddel in processen. Esther ziet schrijven als zoveel meer dan een prachtige tekst produceren. Schrijven helpt! In deze cursus geeft Esther je handvaten om voor jezelf een plan op te stellen. Schrijven in deze speciale cursus helpt je om je pad naar je doel op een leuke creatieve manier te blijven volgen. En om het daarna ook vol te blijven houden. Natuurlijk ben jij degene die het pad bewandelt en je tanden in het proces zult moeten zetten. Maar een beetje hulp is toch erg fijn om het vol te kunnen houden. Help jezelf: kom schrijven bij Esther.

Door inschrijving voor een cursus of workshop die door of namens De Domijnen wordt georganiseerd stemt de inschrijver in met de volgende Algemene voorwaarden voor cursus en workshop.

aan het zoeken...
Geef uw mening
Logo

Geef ons uw mening over deze pagina.