Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Schrijf met Esther: Jouw doel

Esther van der Werf

Geannuleerd

Let op, deze cursus is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele educatie aanbod.

€ 195,00 (Normaal)
jongeren, volwassenen, senioren
do 28 maart 2019
woensdag 9.30 - 12.00
do 28 maart 2019
do 11 april 2019
do 9 mei 2019
do 23 mei 2019
do 6 juni 2019
do 20 juni 2019
Ligne - Atelier
Esther van der Werf

Help jezelf je doel te bereiken!
Kun jij wat hulp gebruiken bij de weg van afvallen, ont-spullen, sportprestaties of andere doelen die jij jezelf stelt? Als professioneel schrijfdocent ontwikkelde Esther van der Werf vanuit verschillende schrijfdisciplines een speciale schrijfmethode zodat jij jezelf kunt helpen in je proces. Het gaat om een combinatie van dagboekschrijven, bullet journaling en creatieve schrijfopdrachten.

Wat ga je leren?
Schrijven helpt! In deze cursus geeft zij je handvaten om een plan voor jezelf op te stellen. Schrijven in deze speciale cursus helpt je je pad naar je doel op een leuke creatieve manier te blijven volgen. En om het daarna ook vol te blijven houden. Natuurlijk ben jij degene die het pad bewandelt en je tanden in het proces zult moeten zetten. Maar een beetje hulp is toch erg fijn om het vol te kunnen houden. Help jezelf: kom schrijven bij Esther.

Cursusleidster
Esther werkt vanuit kracht en is specialist in hoe je ‘schrijven’ kunt gebruiken als hulpmiddel in processen. Esther ziet schrijven als zoveel meer dan een prachtige tekst produceren.

Data, tijden en locatie:
Deze cursus vindt plaats van 9:30 tot 12:00 uur op donderdag 28 maart, 11 april, 23 mei, 6 en 20 juni 2019, in het atelier van Ligne.

Aanmelden
Aanmelden kan door gebruik te maken van de aanmeldknop of door te mailen naar educatie@dedomijnen.nl.

aan het zoeken...