Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
sluiten

Schrijf met Esther: verhalen

175,00
jongeren, volwassenen, senioren
do 20 september 2018 uur
donderdag 9.30 - 12.00 uur
do 20 september 2018
do 4 oktober 2018
do 11 oktober 2018
do 1 november 2018
do 15 november 2018
do 29 november 2018
Esther van der Werf

Schrijfervaring is niet nodig, alleen open staan voor de ervaring.

Schrijven is makkelijk, leuk en wijst je altijd het eigen pad: Esther laat het je graag ervaren. Ze laat je graag haar overtuiging voelen: iedereen kan schrijven. Ook jij! Je hoeft er alleen maar zin in te hebben. Esther helpt je graag verder.

 

 

In de cursus Verhalen schrijven besteedt schrijfdocente Esther van der Werf van Zo zie je onder meer aandacht aan personages, dialogen, locaties en de opbouw. Je leert wat een goed verhaal nodig heeft van jou als schrijver, maar ook wat je met een verhaal kunt bereiken. Door oefeningen en uitleg in de les leer je de gereedschappen kennen die je nodig hebt om een goed verhaal te schrijven, maar ook hoe je tot inspiratie kunt komen. Verhalen leren schrijven gaat als vanzelf door de ontspannen manier waarop schrijfdocente Esther van der Werf je door haar oefeningen loodst. Je kunt de kennis en vaardigheid die je in deze cursus opdoet natuurlijk ook gebruiken om verhalen over je eigen leven te verbeteren.

Bij deze cursus reikt je schrijfdocent je ook opdrachten aan, waarmee je thuis verder kunt schrijven. Dat mág, maar hoeft niet. Elke oefening geeft stof tot meerdere teksten. Zo bepaal je zelf de intensiteit van de cursus.

In een groep schrijven geeft een extra dimensie aan je leerproces. Het is inspirerend, leerzaam én nog leuk ook. Je verhalen voorlezen in de groep mag, maar hoeft niet. Wil je deelnemen aan deze cursus, stuur dan s.v.p. een e-mail naar: educatie@dedomijnen.nl o.v.v. schrijfcursus verhalen.

Door inschrijving voor een cursus of workshop die door of namens De Domijnen wordt georganiseerd stemt de inschrijver in met de volgende Algemene voorwaarden voor cursus en workshop.

aan het zoeken...
Geef uw mening
Logo

Geef ons uw mening over deze pagina.