Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Schrijf met Esther: verhalen

175,00
jongeren, volwassenen, senioren
do 20 september 2018 uur
donderdag 9.30 - 12.00 uur
do 20 september 2018
do 4 oktober 2018
do 11 oktober 2018
do 1 november 2018
do 15 november 2018
do 29 november 2018
Esther van der Werf

Schrijfervaring is niet nodig, alleen open staan voor de ervaring.

Schrijven is makkelijk, leuk en wijst u altijd het eigen pad: Esther laat het u graag ervaren. Ze laat u graag haar overtuiging voelen: iedereen kan schrijven. Ook u! U hoeft er alleen maar zin in te hebben, Esther helpt u graag verder.

 

 

In de cursus ‘Verhalen schrijven’ besteedt schrijfdocente Esther van der Werf van ‘Zo zie je’ onder meer aandacht aan personages, dialogen, locaties en de opbouw. U leert wat een goed verhaal nodig heeft van u als schrijver, maar ook wat u met een verhaal kunt bereiken. Door oefeningen en uitleg in de les leert u de gereedschappen kennen, die u nodig heeft om een goed verhaal te schrijven, maar ook hoe u tot inspiratie kunt komen. Verhalen leren schrijven gaat als vanzelf door de ontspannen manier waarop schrijfdocente Esther van der Werf u door haar oefeningen loodst. U kunt de kennis en vaardigheid die u in deze cursus opdoet natuurlijk ook gebruiken om verhalen over uw eigen leven te verbeteren.

Bij deze cursus reikt uw schrijfdocent u ook opdrachten aan, waarmee u thuis verder kunt schrijven. Dat mág, maar hoeft niet. Elke oefening geeft stof tot meerdere teksten. Zo bepaalt uzelf de intensiteit van de cursus.

In een groep schrijven geeft een extra dimensie aan uw leerproces. Het is inspirerend, leerzaam én nog leuk ook. Uw verhalen voorlezen in de groep mag, maar hoeft niet. Wilt u deelnemen aan deze cursus, stuur dan s.v.p. een e-mail naar: educatie@dedomijnen.nl o.v.v. schrijfcursus verhalen.

Door inschrijving voor een cursus of workshop die door of namens De Domijnen wordt georganiseerd stemt de inschrijver in met de volgende Algemene voorwaarden voor cursus en workshop.

aan het zoeken...
Geef uw mening
Logo

Geef ons uw mening over deze pagina.