Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

(Geannuleerd) Pyrografie voor gevorderden

Daniella Baars

Geannuleerd

Let op, deze cursus is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele educatie aanbod.

€ 50,00 (Normaal)
2
jongeren, volwassenen, senioren
ma 4 juni 2018 - 19:00 - 21:00 uur
ma 4 juni 2018
ma 11 juni 2018
Ligne - Atelier
Danielle Baars

Deze workshop is wegens omstandigheden geannuleerd

Wil je toch graag toch iets met Pyrografie doen? Kijk dan eens bij de workshop Pyrografie Inspiratiedrijfhout, Handlettering of Tekentechnieken en Kleurgebruik. Of kijk in het cursusaanbod voor een geheel andere cursus.

Pyrografie kan letterlijk vertaald worden als schrijven met vuur. Maar dit klinkt spectaculairder dan het is. Met een veredelde soldeerbout die speciaal ontwikkeld is voor deze techniek worden afbeeldingen en teksten in ieder brandbaar oppervlak gebrand. Het meest voor de hand liggende materiaal om in te branden is hout maar het kan ook in papier, kruk, leer, kalebassen en vast nog meer. Tijdens de workshop werken we met een brander met een vaste temperatuur. De workshop duurt 2 uur.

Tekentechnieken en kleurgebruik

In deze twee lessen gaan we ons verdiepen in de tekentechnieken die er met pyrografie mogelijk zijn: structuren en schaduwen. Deze kunnen toegepast worden in een tekening op hout. Deze workshop vereist al enige ervaring met pyrografie.

Heb je interesse in deze cursus? Meld je dan vóór 21 mei aan via de aanmeldknop.

 

Door inschrijving voor een cursus of workshop die door of namens De Domijnen wordt georganiseerd stemt de inschrijver in met de volgende Algemene voorwaarden voor cursus en workshop.

aan het zoeken...