Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Pyrografie, beginnersworkshop

Daniella Baars

Niet reserveerbaar

Let op, deze cursus is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele educatie aanbod.

€ 25,00 (Normaal)
1
jongeren, volwassenen, senioren
ma 4 december 2017 - 19:00 - 21:00 uur
Ligne - Atelier
Danielle Baars

Pyrografie kan letterlijk vertaald worden als schrijven met vuur. Maar dit klinkt spectaculairder dan het is. Met een veredelde soldeerbout die speciaal ontwikkeld is voor deze techniek worden afbeeldingen en teksten in ieder brandbaar oppervlak gebrand. Het meest voor de hand liggende materiaal om in te branden is hout maar het kan ook in papier, kurk, leer, kalebassen en vast nog veel meer. Tijdens de workshop werken we met een brander met een vaste temperatuur. De workshop duurt 2 uur.

Inspiratiedrijfhout: Een stuk drijfhout wordt omgetoverd tot een mooi inspirerend en decoratief interieurstuk. Er worden een inspiratiewoord en abstracte vormen ingebrand en daarna wordt de stok hier en daar omwikkeld met gekleurd garen en touw als kleuraccent. Tijdens deze workshop ligt de nadruk op het kennismaken met pyrografie.

In maart en juni komen er vervolgworkshops, Pyrografie en Pyrografie voor gevorderden, waarvoor u apart kunt inschrijven. De workshop in juni is 2-delig. In beide workshops worden verschillende technieken behandeld waarbij de moeilijkheidsgraad hoger ligt.

Het inschrijfgeld voor deze workshop is inclusief materialen.

aan het zoeken...