Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
sluiten

Leren Presenteren/Spreken in het openbaar

Uitverkocht

Let op, deze cursus is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele educatie aanbod.

€ 135,00 (Normaal)
ma 5 maart 2018 - 19:00 - 20:30 uur
ma 5 maart 2018
ma 12 maart 2018
ma 19 maart 2018
ma 26 maart 2018
ma 9 april 2018
ma 16 april 2018
Filmhuis de Domijnen - Kleine zaal
Rozemarijn ten Hooven

Door middel van theatervormen en coaching technieken wordt er onder leiding van docent Rozemarijn ten Hooven gewerkt aan ‘Hoe Presenteer Ik Mijzelf’.

We werken aan de bewustwording van verbale en non-verbale communicatie, denk aan: Hoe komt u over op anderen en hoe denkt u zelf over te komen? Hoe klinkt u? Welke woorden gebruikt u? En wat is slim om op welk moment wel of niet te zeggen of te doen? Hoe gebruikt u uw stem en wat kunt u er allemaal mee?

We ontdekken waarom het belangrijk kan zijn hier bewust van te worden zodat u sterker en zekerder voor publiek kan staan en spreken.

Door het leren van het geven van feedback, leren we te observeren en te verwoorden. Dit werkt vervolgens reflecterend naar uzelf: wat zijn mijn sterke punten en wat kan ik nog verbeteren?

Door individuele oefeningen en groepsopdrachten werken we aan het krijgen van meer inzicht in onszelf. Uw zelfvertrouwen wordt vergroot en u zult met meer overtuiging kunnen presenteren.

 

 

Door inschrijving voor een cursus of workshop die door of namens De Domijnen wordt georganiseerd stemt de inschrijver in met de volgende Algemene voorwaarden voor cursus en workshop.

aan het zoeken...