Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Fictie verhalen leren schrijven – vervolg

Esther van der Werf

Niet reserveerbaar

Let op, deze cursus is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele educatie aanbod.

€ 150,00 (Normaal)
do 16 februari 2017
do 16 maart 2017
do 30 maart 2017
do 20 april 2017
do 18 mei 2017
do 15 juni 2017
Ligne - Bibliotheek

Let op, deze cursus is reeds verlopen. Bekijk het cursusaanbod via www.dedomijnen.nl/educatie

Deze cursus is het vervolg op de cursus ‘Fictie verhalen leren schrijven’. Deze vervolgcursus is al volgeboekt. Er zijn wel nog plekken vrij bij de basiscursus die start op 23 februari 2017.

In de cursus ‘Verhalen schrijven’ besteedt schrijfdocente Esther van der Werf van ‘Zo zie je’ onder meer aandacht aan personages, dialogen, locaties en de opbouw. U leert wat een goed verhaal nodig heeft van u als schrijver, maar ook wat u met een verhaal kunt bereiken. Door oefeningen en uitleg in de les leert u de gereedschappen kennen, die u nodig heeft om een goed verhaal te schrijven, maar ook hoe u tot inspiratie kunt komen. Verhalen leren schrijven gaat als vanzelf door de ontspannen manier waarop schrijfdocente Esther van der Werf u door haar oefeningen loodst. U kunt de kennis en vaardigheid die u in deze cursus opdoet natuurlijk ook gebruiken om verhalen over uw eigen leven te verbeteren.

Bij deze cursus reikt uw schrijfdocent u ook opdrachten aan, waarmee u thuis verder kunt schrijven. Dat mág, maar hoeft niet. Elke oefening geeft stof tot meerdere teksten. Zo bepaalt u zelf de intensiteit van de cursus.

In een groep schrijven geeft een extra dimensie aan uw leerproces. Het is inspirerend, leerzaam én nog leuk ook. Uw verhalen voorlezen in de groep mag, maar hoeft niet.

aan het zoeken...