Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Fictie verhalen leren schrijven

Esther van de Werff

Niet reserveerbaar

Let op, deze cursus is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele educatie aanbod.

€150
6
jongeren, volwassenen, senioren
do 23 maart 2017 - 09:30 - 12:00 uur
do 23 maart 2017
do 6 april 2017
do 13 april 2017
do 11 mei 2017
do 1 juni 2017
do 29 juni 2017
Ligne - Bibliotheek
Esther van der Werf

Let op, deze cursus is reeds verlopen. Bekijk het cursusaanbod via www.dedomijnen.nl/educatie

Op 23 maart (gewijzigde startdatum) start in Bibliotheek Sittard (Ligne) een cursus die u de uitgangspunten voor het schrijven van verhalen bijbrengt. Schrijfervaring is niet nodig. U hoeft alleen maar zin te hebben om mee te doen.

In de cursus ‘Verhalen schrijven’ besteedt schrijfdocente Esther van der Werf van ‘Zo zie je’ onder meer aandacht aan personages, dialogen, locaties en de opbouw. U leert wat een goed verhaal nodig heeft van u als schrijver, maar ook wat u met een verhaal kunt bereiken. Door oefeningen en uitleg in de les leert u de gereedschappen kennen die u nodig heeft om een goed verhaal te schrijven, maar ook hoe u tot inspiratie kunt komen. Verhalen leren schrijven gaat als vanzelf door de ontspannen manier waarop schrijfdocente Esther van der Werf u door haar oefeningen loodst. U kunt de kennis en vaardigheid die u in deze cursus opdoet natuurlijk ook gebruiken om verhalen over uw eigen leven te verbeteren.

Bij deze cursus reikt uw schrijfdocent u ook opdrachten aan, waarmee u thuis verder kunt schrijven. Dat mág, maar hoeft niet. Elke oefening geeft stof tot meerdere teksten. Zo bepaalt u zelf de intensiteit van de cursus.

In een groep schrijven geeft een extra dimensie aan uw leerproces. Het is inspirerend, leerzaam én nog leuk ook. Uw verhalen voorlezen in de groep mag, maar hoeft niet.

aan het zoeken...