Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
sluiten

Schrijf met Esther: Jouw Bullet Journal

Esther van der Werf

Geannuleerd

Let op, deze cursus is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele educatie aanbod.

75,00
2
jongeren, volwassenen, senioren
wo 14 november 2018
woensdag 9.30 - 12.00
Ligne - Atelier

Workshop van twee dagdelen

Kom naar deze workshop en maak je eigen organiser/projectboek/dagboek of alles in één, geheel op maat! Jouw bullet journal! Wil je een overzicht van alles wat je doet, maar heb je geen puf om een dagboek bij te houden? Heb je projecten waar je maar geen lijn in krijgt? Zoek niet langer! Erger jij je ook zo aan agenda’s waarin je niet kwijt kunt wat jij allemaal erin wilt hebben? Wil je ook overzicht krijgen en houden over je projecten? Ben je al die losse aantekeningen en notitieblaadjes moe?

Bullet journaling is een geweldige manier om overzicht te krijgen en te organiseren. Dat kan je agenda zijn met je tot do lijst, maar je kunt ook projecten plannen via je bullet journal. Naast de vooruitkijkende zaken kun je ook dingen registreren zodat je later kunt terug kijken. Een andere vorm van dagboekschrijven! Je kunt per maand bijhouden wat je gedaan hebt, je kunt een lijst opnemen met daarop de dingen waarvoor je dankbaar bent, of die je geleerd hebt. Of je financiën erin bijhouden.

Bullet journaling is geschikt voor iedereen! Je kunt het heel creatief aanpakken en je journal aankleden met tekeningen, plaatjes, foto’s maar je kunt hem ook zakelijk inrichten. Dat is nou net het leuke van dit systeem: je maakt het echt helemaal op maat, precies zoals het voor jou functioneel en leuk is!

Om je op weg te helpen en je veel mogelijkheden van het bullet journaling te laten zien organiseert Esther de workshop ‘Bullet journaling’. Deze workshop bestaat uit twee dagdelen van 2 ½ uur. Na deze workshops ben je helemaal startklaar en heb je al een begin gemaakt aan je journal. We gaan het hebben over wat je allemaal in je bullet journal kunt registeren, hoe je je pagina’s maakt en waar je hem voor in kunt zetten.

Wat heb je nodig voor je bullet journal? Dat gaat Esther je in de workshop ook uitleggen en laten zien.  Wat je in ieder geval nodig hebt is een notitieboek met puntjes erin. ‘Dotted’ heten ze. Je hoeft je bullet journal niet persé van te voren te kopen. Dat kan ook nog ná de workshop. Misschien zelfs handiger omdat je dan een beter idee zult hebben van wat je wilt.

Esther geeft twee cursussen waarbij zij het bullet journaling inzet als project-hulpmiddel. Deze cursussen worden ook in bibliotheek Ligne gegeven. Schrijf met Esther: jouw zoektocht na verlies en Schrijf met Esther: Jouw doel.

 

aan het zoeken...