Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten
22 resultaten in

Leren Presenteren/Spreken in het openbaar

Wil jij zekerder overkomen? Geef jezelf, of een ander dan deze cursus cadeau! Door middel van theatervormen en coaching technieken werken we aan de bewustwording van verbale en non verbale communicatie. Je zelfvertrouwen wordt vergroot en je zult met meer overtuiging kunnen presenteren.

di 8 sep|€ 160,00 (Normaal)

Prentenboeken illustreren

Na een algemene introductie over het vak, inspiratie bronnen en het aanboren van je fantasie, volgen eerst lessen ( n.a.v. van een bestaand verhaal.) in het vinden van de juiste prent voor de opdracht. Hoe sluit het aan bij de tekst en gebruik van verschillende technieken. Van daaruit werk je een of twee illustraties helemaal uit.

€ 175,00 (Normaal)

Zingen ook voor mij?

Kom eens proeven tijdens deze vier avonden waar we samen in een grote groep laagdrempelige, tweestemmige liedjes instuderen onder leiding van zangdocente Annet Franck. Zangervaring is niet nodig en plezier staat voorop! Wie weet vind je het zo leuk dat je er de volgende cursus gewoon weer bij bent!  

wo 16 sep|€ 50,00 (Normaal)

Een Dame van Keramiek

Deze gezellige, creatieve workshop bestaat uit twee delen. Ontspan heerlijk tijdens het werken met de klei en maak je eigen creatie. Tijdens de eerste middag ga je een mooi beeldje van klei maken. Na het drogen en bakken van je kunstwerk volgt 2 weken later deel 2 van de workshop. Tijdens deze middag ga je je kunstwerk glazuren, ook weer naar eigen fantasie. 

ma 21 sep|€ 72,50 (Normaal)

Een Dame van Keramiek

Deze gezellige, creatieve workshop bestaat uit twee delen. Ontspan heerlijk tijdens het werken met de klei en maak je eigen creatie. Tijdens de eerste avond ga je een mooi beeldje van klei maken. Na het drogen en bakken van je kunstwerk volgt 2 weken later deel 2 van de workshop. Tijdens deze avond ga je je kunstwerk glazuren, ook weer naar eigen fantasie.

di 22 sep|€ 72,50 (Normaal)

Cursus tekenen en schilderen voor beginners en gevorderden

Dit betreft een langlopende cursus voor wie zich wil verdiepen en bekwamen in het tekenen en schilderen. Tijdens deze cursus, die bestaat uit 26 bijeenkomsten van 2,5 uur op vrijdagmiddagen wordt aandacht besteed aan een uitgebreide selectie onderwerpen, technieken en materialen die samen een stevige basis vormen voor het tekenen en schilderen.

vr 25 sep|€ 365,00 (Normaal)

Professionele websites bouwen met WordPress

Moderne, professionele websites te bouwen met het eenvoudigste en veruit meest populaire platform Wordpress. Met ruim miljoenen gebruikers is WordPress de eenvoudige manier om sublieme, interactieve websites te ontwikkelen en te beheren. Met WordPress kun je makkelijk leren werken zonder enige ICT-voorkennis.

wo 30 sep|€ 495,00 (Normaal)

Masterclass Fotografie

Een verhaal vertellen met één foto, dat vergt moed en geduld. Maar als het dan lukt , is dat een geweldig gevoel! Ik deel mijn ervaring graag met iedereen die op een inspirerende manier met fotografie bezig wilt zijn, en die zijn eigen fotografie wilt verbeteren. In deze workshop leer je hoe beeldtaal werkt, hoe je sfeer creëert en hoe foto's jouw eigen verhaal vertellen.

vr 2 okt|€ 50,00 (Normaal)

Droomwereld Mixed Media

De korte cursus "Droomwereld"is een ontspannen en kleurrijke mixed media cursus waar je veel plezier aan zult beleven. Het is een speels proces waar je naast even helemaal wegdromen in je schilderij ook kennis maakt met verschillende materialen.

za 17 okt|€ 120,00 (Normaal)

Zen door tekenen

Deze workshop van 2,5 uur is een meditatieve manier van tekenen waarmee je een moment van ontspanning ervaart. Ervaring met tekenen is absoluut niet nodig. Plezier willen hebben en nieuwsgierig zijn daar gaat het om!

di 27 okt|€ 40,00 (Normaal)

Leren Presenteren/Spreken in het openbaar (vervolgcursus)

Wil jij je zelfvertrouwen nog een extra zetje geven en je toolbox uitbreiden?   Schrijf je dan in voor de Vervolg Cursus van Leren Presenteren-Spreken in het Openbaar! "In “Leren Presenteren - Spreken in het Openbaar” de Vervolgcursus, gaan we verder waar we na afloop van de basiscursus gebleven zijn. Er komen nieuwe presenteeraspecten aan bod.

di 27 okt|€ 160,00 (Normaal)

Handlettering

Altijd willen leren Handletteren? Van die fijne, krullende en zwierende letters om jouw persoonlijke favoriete quote aan de muur te hangen, of juist in verschillende stijlen die ene grappige uitspraak van je vriendin op een kaartje vastleggen? Je gaat het allemaal leren en komt erachter hoe leuk en ontspannend handletteren is! 

wo 28 okt|€ 55,00 (Normaal)

Christmas Popsongs zingen!

Houd jij ook zo van samen kerstliedjes zingen? Dan is deze zangcursus van zeven avonden en daarna een afsluitend optreden iets voor jou!  In een leuke en grote groep leren we moderne kerstliedjes tweestemmig zingen onder leiding van zangdocente Annet Franck.

wo 28 okt|€ 90,00 (Normaal)

Moderne Kalligrafie

Ben jij nieuwsgierig naar deze schoonschrijf kunst? Kom proeven in deze cursus van 4 lessen! Moderne kalligrafie is een vrije lossere vorm van kalligraferen afgeleid van de kalligrafie stijl "Copperplate". Rachel van Wildflower Ranch zal je stap voor stap de basis uitleggen en je begeleiden zodat je aan de slag kunt met kroontjespen en inkt.

di 19 jan|€ 120,00 (Normaal)

Prentenboeken illustreren (korte vervolgcursus)

Prentenboeken illustreren vervolgcursus: Deze cursus is een vervolg op de basiscursus prentenboeken illustreren. In deze […]

do 4 feb|€ 77,50 (Normaal)

Liedjes van Nederlandse bodem!

Houd jij ook zo van zingen en vooral van al die leuke liedjes van Nederlandse bodem?   Schrijf je dan in voor deze laagdrempelige zangcursus waar plezier voorop staat!  Samen gaan we tweestemmig aan de slag met bijvoorbeeld liedjes van Blof, Krezip, Susan & Freek, Anouk, Marco Borsato en ...!  Wees welkom.

wo 24 feb|€ 70,00 (Normaal)

Botanisch tekenen

Doe in het voorjaar als de natuur weer begint te ontluiken mee aan deze inspirerende workshop botanisch tekenen in aquarel. Ervaring heb je niet nodig en iedere deelnemer wordt begeleid op zijn eigen tempo en niveau.

di 16 mrt|€ 57,50 (Normaal)

Aquarel Schilderen

Leer de basistechnieken en werken met aquarel in deze cursus van 4 lessen. Aquarel is een hele veelzijdige verfsoort waarbij je met veel water werkt. Samen met Rachel van Wildflower Ranch ga je ontdekken dat werken met aquarel een ontspannen bezigheid is en dat het resultaat altijd een positieve verrassing zal zijn.

di 23 mrt|4|€ 120,00 (Normaal)

Een Dame van Keramiek

Deze gezellige, creatieve workshop bestaat uit twee delen. Ontspan heerlijk tijdens het werken met de klei en maak je eigen creatie. Tijdens de eerste middag ga je een mooi beeldje van klei maken. Na het drogen en bakken van je kunstwerk volgt 2 weken later deel 2 van de workshop. Tijdens deze middag ga je je kunstwerk glazuren, ook weer naar eigen fantasie.

ma 29 mrt|€ 72,50 (Normaal)

Een Dame van Keramiek

Deze gezellige, creatieve workshop bestaat uit twee delen. Ontspan heerlijk tijdens het werken met de klei en maak je eigen creatie. Tijdens de eerste avond ga je een mooi beeldje van klei maken. Na het drogen en bakken van je kunstwerk volgt 2 weken later deel 2 van de workshop. Tijdens deze avond ga je je kunstwerk glazuren, ook weer naar eigen fantasie.

di 30 mrt|€ 72,50 (Normaal)
aan het zoeken...