Educatie

Afdeling educatie staat voor een leven lang leren van 0 – 100 jaar. Heb je vragen voor de afdeling educatie: educatie@dedomijnen.nl of 088-5995570.

Agenda

Laat je inspireren door ons aanbod. Van workshop tot cursus en van theatervoorstelling tot verjaardagsfeestje. We zijn er voor instellingen zoals scholen, kinderopvang maar ook zorginstellingen. Zoek je een leuke creatieve cursus, of wil je meer leren op digitaal gebied. Wij verzorgen het voor iedereen van 0 - 100 jaar!

Onze agenda

Meer doen dan je deed

Wij zijn bezig met het programmeren van onze cursussen en workshops. Ons programma volgt zsm. De cursus staat Schilderen en Tekenen staat al online.

Meer weten dan je wist over

Taal, digitale overheid, werk, geld & recht, computer? Kijk hier

Meer maatgericht?

Ben je op zoek naar een team(building)uitje, een thema voor een anders dan anders verjaardagsfeestje, een leuke middag met een groep? Bel ons (088-5995570) of mail educatie@dedomijnen.nl en wij gaan samen met jou kijken naar een mooie invulling.

Voor- en Vroegschoolse Educatie

Bij de voor- en vroegschoolse educatie ligt vooral de nadruk op voorlezen.

Lees meer

Primair Onderwijs

Kijk hier wat we hebben voor alle groepen op het gebied van theater, film, muziek, museum en lezen. Hier vind je ook ons programma EigenWijs in het kader van Cultuureducatie met Kwaliteit. Aan deskundigheidsbevordering voor leerkrachten is ook gedacht

Lees meer

Voortgezet Onderwijs

Voor het voortgezet onderwijs zijn mooie projecten ontwikkeld o.a. op het gebied van film en muziek.

Lees meer

Serviceloket voor amateurverenigingen

Het Serviceloket Cultuurparticipatie probeert instellingen, verenigingen en individuen met elkaar te verbinden. Een serviceloket waar de amateurkunstbeoefenaar, dicht bij huis, kan aankloppen met vragen en wensen.

Kijk hier wat het serviceloket voor jou kan betekenen
aan het zoeken...