De Domijnen Dichtbij

Gelukkig is er ook de komende tijd genoeg te beleven: bekijk hier onze online activiteiten.

Contact

Vragen over voorstellingen of gekochte kaarten? Wacht de berichtgeving per mail af of neem contact op met de Uitbalie, tel. 088-5995500, bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur. De Bibliotheek is via 088 599 5600 tussen 9.00 en 13.00 uur bereikbaar op werkdagen. Voor overige vragen en tijden, stuur een mail naar info@dedomijnen.nl.

Bezoek onze bibliotheken

Wij zijn blij dat de bibliotheken als essentiële dienstverlening zijn aangemerkt en open mogen blijven tijdens de nu geldende lockdown. Kom gerust een nieuwe voorraad leesvoer uitzoeken. We hebben de mooiste winterse titels klaarliggen en de Wintermannen verwelkomen de kinderen die kleur- en knutselplaten op komen halen.

Lees meer

Online Bibliotheek

Online is de bibliotheek 24/7 open. Zo is er altijd een moment om lekker te lezen, luisteren, kijken en studeren. Wat dacht je bijvoorbeeld van e-books, tijdschriften, luisterboeken, geanimeerde prentenboeken, voorleesverhalen en online cursussen?

Lees meer

Geniet van films in onze online filmzaal Picl

Zin in een film? Gelukkig kun je je filmhart ophalen in onze online filmzaal via Picl. We bieden een ruime keuze uit het actuele aanbod. Geniet van films vanaf je eigen bank.

Ga naar Picl

Grasduinen in het archief

Ben je uitgewandeld? Duik dan eens in de geschiedenis van de regio. In het archief kun je heerlijk grasduinen en de meest opmerkelijke weetje opdoen. Wedden dat je iets leert dat je nog niet wist?

Lees meer

Toon Hermans Theater

Helaas zijn onze deuren nu even gesloten, maar als we weer open mogen, heten we je van harte welkom in het Toon Hermans Theater. Verheug je alvast op de voorstellingen in het nieuwe jaar en lees alles over de naamsverandering ter ere van Sittards bekendste inwoner.

Lees meer
Cadeautip

Podium Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Ga dan voor de Podium Cadeaukaart. De ontvanger kan hiermee terecht bij het theater, het poppodium en het filmhuis.

Bestellen
aan het zoeken...