Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

De Stem van Limburg

René van Kooten op zoek naar ‘De stem van Limburg’

Na de succesvolle kersteditie van 2020 met Renée van Wegberg wordt dit jaar de Mega Sing Along, weer op de markt gehouden in samenwerking met L1TV.
Ook dit belooft weer een heel bijzondere editie te worden: de Mega Sing Along is weer terug op de markt én zal worden uitgezonden via L1 TV.
Samen met musicalster René van Kooten (o.a. Les Misérables en Evita), Rob Mennen en Philharmonie Sittard onder leiding van Bart Partouns én De Stem van Limburg kan iedereen op de markt én thuis via L1 TV meezingen met een keur van heerlijke liedjes.

Workshop ‘De Stem van Limburg 2021’ bij De Domijnen op zaterdag 10 juli 2021

Om de stem te kunnen kiezen organiseert De Domijnen zaterdag 10 juli een workshop, van 10.00 – 14.00 uur, onder leiding van René van Kooten. In de workshop is voor elke zanger(es) ruimte om te kunnen werken aan twee (zelf gekozen) liedjes, onder begeleiding van pianist Rob Mennen.
Na afloop maken René en Rob bekend wie er mee gaat naar het podium op zondag 12 september en meedingt naar ‘De Stem van Limburg 2021’

Om deel te kunnen nemen aan de workshop én kans te maken op de titel ‘De Stem van Limburg 2021’, stuur je vóór 28 juni een filmpje*, je bladmuziek (pianopartij) in pdf en in het kort wat over jezelf via wetransfer naar destemvanlimburg@dedomijnen.nl. Uit de ingezonden filmpjes worden maximaal 15 personen uitgenodigd voor de workshop op zaterdag 10 juli, van 10.00-14.00 uur.
Deelname is gratis

Tip: Mocht je het lastig vinden om zelf een filmpje op te nemen, vraag dan even hulp aan partner, vriend of (klein)kind. Want het zou jammer zijn als jouw stem daarom niet meedingt.

Belangrijk is dat je de volgende data reserveert in je agenda:
>28 juni uiterste inschrijfdatum
>10 juli workshop
>11 september (middaguren) repetitie met Philharmonie Sittard en René van Kooten
>12 september  Mega Sing Along (houd er rekening mee dat in geval van aangescherpte COVID-19 maatregelen, de Mega Sing Along wordt verplaatst naar het najaar)

* Het filmpje moet voldoen aan de volgende eisen:
>Zorg ervoor dat je liggende beelden maakt, niet staand. Als je met een telefoon opneemt, houd deze dan horizontaal, niet verticaal
>Stel je apparaat in op de beste kwaliteit opname/resolutie/pixels
>Let erop dat je goed verstaanbaar bent en kies een rustige omgeving. Gebruik als het mogelijk is een extra microfoon op je apparaat. Beelden kunnen we enigszins aanpassen, maar geluid kunnen we niet meer harder zetten
>Zorg voor voldoende (dag)licht. Ga niet voor een raam of andere lichtbron staan, want door het tegenlicht word je onherkenbaar in beeld
>Zet bij voorkeur camera of telefoon ergens stevig neer op ooghoogte of gebruik een statief.

Met je filmpje ding je mee naar een plek tijdens de Mega Sing Along op de markt op 12 september, maak je kans op de titel van ‘De Stem van Limburg én kom je op L1 TV.

Over René van Kooten

René van Kooten is een Nederlandse musicalacteur en zanger. Sinds 1998 heeft hij in veel grote musicalproducties gespeeld, zoals Les Misérables, Grease en Evita. Toen René begon met werken was hij actief in een heel ander beroepsveld. Hij had geschiedenis en internationale betrekkingen gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en na zijn studie ging hij als leraar geschiedenis aan de slag op zijn oude middelbare school. Wat later besloot hij een workshop musicalzingen te volgen van Jacqueline Braun en Joke de Kruijf. Dit was de start van zijn musicalcarrière.

 

 

aan het zoeken...