Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Voor wie?

Businessclub De Domijnen is bedoeld voor ondernemers en bestuurders die zich bewust zijn van het belang van kunst en cultuur voor de regio en voor hun eigen organisatie. Als je lid wordt van Businessclub De Domijnen tref je daar dan ook een aantal gelijkgestemde leden en profiteer je van de diverse mogelijkheden en voordelen die de club u biedt.

De economische (meer)waarde van cultuur

Steden en regio’s die het in economisch opzicht goed doen, hebben één ding gemeen: een warm cultureel klimaat. Dat is niet toevallig. Cultuur is essentieel voor het leef- en vestigingsklimaat in een stad en stimuleert de lokale economie direct en indirect. Investeren in cultuur betekent kortom investeren in een belangrijke economische pijler.

Cultuur als verbindend element

Cultuur verbindt. Businessclub De Domijnen heeft tot doel bedrijven en instellingen uit de regio samen te brengen. Cultuur fungeert daarbij als hechtmiddel. Leden kunnen via de businessclub laagdrempelig kennismaken met elkaar én met het rijke culturele aanbod van De Domijnen.

Bijdragen aan ambities

De Domijnen heeft een duidelijke ambitie. Namelijk om het culturele klimaat in Sittard-Geleen en de Westelijke Mijnstreek de komende jaren naar een hoger plan te tillen. Met je lidmaatschap van Businessclub De Domijnen lever je een belangrijke en tastbare bijdrage aan dat streven.
Door je lidmaatschap kunnen wij namelijk een aantal extra activiteiten organiseren, die plaatsvinden in het kader van de stedelijke programmering. Dit culturele programma, met een jaarlijks wisselend thema, omvat activiteiten die ervoor zorgen dat we ons als stad en regio onderscheiden.
Voor kinderen en jongeren is het extra belangrijk actief en passief bezig te zijn met cultuur. Daarom is het goed om te weten dat er in de stedelijke programmering extra aandacht is voor deze jeugdige doelgroep.

Meld je nu aan!

Ben je geïnteresseerd in Businessclub De Domijnen of heb je vragen hierover? Neem dan contact op met één van onderstaande personen. Of bekijk welke lidmaatschappen we aanbieden.

Note: er geldt geen exclusiviteitsbeding binnen de businessclub. Laagdrempeligheid en toegankelijkheid voor ieder bedrijf of organisatie is een van de uitgangspunten.

Businessclub De Domijnen gelooft in duurzame relaties met haar leden. Een lidmaatschap betekent dan ook een wederzijds commitment van ten minste drie jaar [1].

[1] Opzeggen minimaal een ½ jaar voor beëindiging lidmaatschap, schriftelijk bij het secretariaat van de stichting. Automatische verlenging na de eerste periode van drie jaar steeds voor een jaar.

aan het zoeken...