Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Terugblik

Bezoek aan Peachez van Toneelgroep Maastricht

Vrijdag 9 oktober 2020

Juist in deze tijd zijn sociale contacten van groot waarde. We zijn dan ook verheugd, dat we ondanks de huidige Corona-maatregelen kunnen terugkijken op een mooie avond.

De avond begon met een bezoek aan de theatervoorstelling Peachez van Toneelgroep Maastricht. Porgy Franssen en Maartje van de Wetering spelen de hoofdrollen in Peachez, een bloedstollende reconstructie van een fatale liefdesgeschiedenis. De voorstelling vertelt het verhaal van Ilja Leonard Pfeijffers gelijknamige succesroman uit 2017 die werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs. In een regie van artistiek leider Michel Sluysmans brengt Toneelgroep Maastricht met Peachez een muzikaal en vurig pleidooi voor een onvoorwaardelijk geloof in de liefde.

Na de voorstelling werden onder het genot van een hapje en drankje de nieuwe bestuursleden van de Businessclub voorgesteld: Mikky Mosterd van MH Roadstyling als voorzitster, Tim Gielens van Metis Advocaten als penningsmeester en Luc Janssen van Capra Advocaten als vicevoorzitter. Mikky kon helaas niet aanwezig zijn op deze avond. Na een korte introductie van de nieuwe bestuursleden, hebben wij afscheid genomen van onze oude bestuursleden: Andries Houtakkers en Robert Heunen. Zij waren beiden vanaf het de oprichting van de Businessclub bestuurslid en wij willen hen, ook via deze weg, nogmaals danken voor hun betrokkenheid.


 

22 november 2018 – Sven Ratzke & friends

Een gezamenlijke activiteit van de drie cultuurbusinessclubs (Stichting Cultuur en Bedrijf Maastricht, Stichting Bijzondere Culturele Activiteiten Parkstad en Businessclub De Domijnen Sittard-Geleen) in Zuid-Limburg in Schouwburg De Domijnen.

Een avond in de sfeer van het Berlijn in de ‘roaring ’20’ met een wervelende Sven Ratzke met speciale gasten: Frans Pollux en Rene van Wegberg. Omlijst met een heerlijk walking dinner van Van Melick Catering en goed gezelschap van meer dan 500 mensen uit het Limburgse bedrijfsleven.

 

Over Businessclub De Domijnen

Businessclub De Domijnen is het business-to-businessplatform van culturele instelling De Domijnen. Het voornaamste doel van de businessclub is de verbinding tussen cultuur en bedrijfsleven te versterken door middel van het verbeteren van het culturele klimaat in de Westelijke Mijnstreek.

Ben je nog geen lid maar wel geïnteresseerd in Businessclub De Domijnen of heb je vragen hierover? Neem dan contact op met één van onderstaande personen. Of bekijk welke lidmaatschappen we aanbieden.

aan het zoeken...