Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Businessclub De Domijnen

WORD LID VAN BUSINESSCLUB DE DOMIJNEN EN ZET CULTUUR OP DE AGENDA

Stichting Businessclub De Domijnen is het business-to-businessplatform van culturele instelling De Domijnen. Het voornaamste doel van de businessclub is de verbinding tussen cultuur en bedrijfsleven te versterken door middel van het verbeteren van het culturele klimaat in de Westelijke Mijnstreek.

Voor wie?

Businessclub De Domijnen is bedoeld voor ondernemers en bestuurders die zich bewust zijn van het belang van kunst en cultuur voor de regio, hun eigen organisatie en hun medewerkers. Als u lid wordt van Businessclub De Domijnen treft u daar dan ook een aantal ‘gelijkgestemde’ leden en profiteert u van de diverse mogelijkheden en voordelen die de club u biedt.

De economische (meer)waarde van cultuur

Steden en regio’s die het in economisch opzicht goed doen, hebben één ding gemeen: een wam cultureel klimaat. Dat is niet toevallig. Cultuur is essentieel voor het leef- en vestigingsklimaat in een stad en stimuleert de lokale economie direct en indirect. Investeren in cultuur betekent kortom investeren in een belangrijke economische pijler.

Cultuur als verbindend element

Cultuur verbindt. Businessclub De Domijnen heeft tot doel bedrijven en instellingen uit de regio samen te brengen. Cultuur fungeert daarbij als hechtmiddel. Leden kunnen via de businessclub laagdrempelig kennismaken met elkaar én met het rijke culturele aanbod van De Domijnen.

Bijdragen aan ambities

Cultuur doe je samen. Cultuur is overal om ons heen, het is van iedereen en voor iedereen. De Domijnen maakt zich sterk voor kunst en cultuur voor en met iedereen in de regio Sittard-Geleen.
De Domijnen heeft een duidelijke ambitie. Namelijk om het culturele klimaat in Sittard-Geleen en de Westelijke Mijnstreek de komende jaren naar een hoger plan te tillen. Met uw lidmaatschap van Businessclub De Domijnen levert u een belangrijke en tastbare bijdrage aan dat streven.
Voor kinderen en jongeren is het extra belangrijk actief en passief bezig te zijn met cultuur. Daarom is het goed om te weten dat er extra aandacht is voor deze jeugdige doelgroep.

De Domijnen stimuleert deelname aan cultuur. Wij nodigen u als lid van de businessclub dan ook uit te participeren en ons te ondersteunen met suggesties en adviezen.

Laagdrempelig

Cultuur is van iedereen. Iedere organisatie – profit of non-profit, groot of klein – kan dan ook lid worden van Businessclub De Domijnen. In die mix van bedrijven en instellingen, mkb en grootbedrijf, schuilt de kracht van deze unieke businessclub, die toegankelijk wil zijn voor letterlijk elke ondernemer in de regio van Sittard-Geleen,

Al onze lidmaatschappen op een rijtje

Businessclub De Domijnen gelooft in duurzame relaties met haar leden. Een lidmaatschap betekent dan ook een wederzijds commitment van ten minste drie jaar. Het lidmaatschap dient een half jaar voor verstrijking schriftelijk te worden opgezegd bij het secretariaat. Daar staat natuurlijk heel wat tegenover. U maakt allereerst deel uit van een bijzonder netwerk van regionale ondernemers, die enkele keren per jaar bij elkaar komen. Daarnaast kunt u collega’s en zakelijke relaties gratis of met korting meenemen naar een aantal voorstellingen en exposities. Maar de voordelen van uw lidmaatschap reiken verder. Kijk maar.

• De vermelde prijzen zijn per jaar op basis van een driejarige verbintenis en exclusief btw.
• Kortingen op of gratis entree geldt altijd voor het bij het pakket vermelde aantal personen. Korting op entree voor voorstellingen geldt voor max. 2 personen. Kortingen worden verrekend met de reguliere entreeprijs en kunnen niet worden gestapeld.
• Gratis voorstellingen Podium De Domijnen zijn inclusief inleiding en catering.
• Gratis exposities Museum De Domijnen het Erfgoedcentrum De Domijnen zijn inclusief vernissage met borrel en rondleiding.
• Het jaarlijkse Businessclub Event wordt georganiseerd in samenwerking met SBCA Parkstad en de Stichting Cultuur en Bedrijf Maastricht,.
• Uw bedrijfslogo wordt prominent vermeld op de website DeDomijnen.nl/businessclub.
• Partners van Businessclub De Domijnen mogen exclusief het bijbehorende logo gebruiken in hun (communicatie)uitingen.
• Voor Compositie-leden is het, op uw verzoek, mogelijk een tijdelijke (thema)expositie op locatie te laten organiseren in onderling overleg.

Meld u nu aan!

Bent u geïnteresseerd in Businessclub De Domijnen of hebt u vragen hierover? Neem dan contact op met Chantal Waltmans (projectleider), chantal.waltmans@dedomijnen.nl

KvK-nummer : 66512751
IBAN-nummer : NL79 RABO 0311566901
Belastingnummer : 856588088

aan het zoeken...