Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Businessclub De Domijnen

ZULLEN WE ZAKEN DOEN?
WORD LID VAN BUSINESSCLUB DE DOMIJNEN EN ZET CULTUUR OP DE AGENDA

Businessclub De Domijnen is het nieuwe business-to-businessplatform van culturele instelling De Domijnen. Het voornaamste doel van de businessclub is de verbinding tussen cultuur en bedrijfsleven te versterken door middel van het verbeteren van het culturele klimaat in de Westelijke Mijnstreek.

Voor wie?

Businessclub De Domijnen is bedoeld voor ondernemers en bestuurders die zich bewust zijn van het belang van kunst en cultuur voor de regio en voor hun eigen organisatie. Als je lid wordt van Businessclub De Domijnen tref je daar dan ook een aantal gelijkgestemde leden en profiteer je van de diverse mogelijkheden en voordelen die de club je biedt. Lees meer >

Laagdrempelig

Cultuur is van iedereen. Iedere organisatie – profit of non-profit, groot of klein – kan dan ook lid worden van Businessclub De Domijnen. In die mix van bedrijven en instellingen, mkb en grootbedrijf, schuilt de kracht van deze unieke businessclub, die toegankelijk wil zijn voor letterlijk elke ondernemer in de Westelijke Mijnstreek. Denk je erover om lid te worden? Kijk dan welk Businessclub De Domijnen lidmaatschap het beste bij je onderneming past. Lees meer >

Meld je nu aan!

Ben je geïnteresseerd in Businessclub De Domijnen of heb je vragen hierover? Neem dan contact op met één van onderstaande personen. Of bekijk welke lidmaatschappen we aanbieden.

Note: er geldt geen exclusiviteitsbeding binnen de businessclub. Laagdrempeligheid en toegankelijkheid voor ieder bedrijf of organisatie is een van de uitgangspunten.

Businessclub De Domijnen gelooft in duurzame relaties met haar leden. Een lidmaatschap betekent dan ook een wederzijds commitment van ten minste drie jaar [1].

[1] Opzeggen minimaal een ½ jaar voor beëindiging lidmaatschap, schriftelijk bij het secretariaat van de stichting. Automatische verlenging na de eerste periode van drie jaar steeds voor een jaar.

aan het zoeken...