Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Buitenprogramma

Buitencabaret

Op 4 augustus staat Guido Weijers op het programma! De locatie is weer Kasteel Limbricht. Helaas zijn de kaarten al uitverkocht. Maar niet getreurd: het hele jaar staan er cabaretiers bij ons op de planken. Het hele programma vind je in onze theateragenda >
En kijk hieronder vooral ook naar het programma van de Buitencinema.

Guido Weijers: Buiten spelen zonder jas

Er mag eindelijk weer gelachen worden. En hard ook. Deze zomer touren Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru langs zonovergoten buitentheaters, en brengen ze messcherpe stand-up, pijlsnelle improvisatie en hilarische grappen. Maar bovenal: een onvergetelijke zwoele zomeravond. Dit onwaarschijnlijke gelegenheidstrio zorgt voor een comedy-cocktail vol humor. Deze keer niet te zien op Oudejaarsavond, in De Slimste Mens of bij De Vooravond, maar gewoon live in de buitenlucht in Sittard-Geleen.
Kaarten kopen >
Kaarten kopen inclusief diner >

Koop je kaarten vandaag nog, want we hebben maar een gering aantal plaatsen beschikbaar.
Let op; wij zijn met dit evenement afhankelijk van de weersomstandigheden. Mocht het weer te slecht zijn, op de dag dat jij kaartjes hebt voor Buitencabaret, houd dan onze website en sociale media in de gaten. Wij laten je voor 13.00 uur, diezelfde dag, weten of het evenement doorgaat.

Na aankoop van de tickets mét diner, verstrekken wij eenmalig je gegevens aan Kasteel Limbricht. Zij nemen contact met je op om de menukeuzes te bespreken.

 

Buitencinema

 

Voor het vierde jaar op rij verzorgen we i.s.m. Landgoed Kasteel Limbricht de Buitencinema. Dit jaar doen we het alleen een beetje anders: er worden ook films vertoond op andere locaties dan Kasteel Limbricht.

Het programma

 

Babyteeth

  • vrijdag 20 augustus: Plinthos (Daniken 1, Geleen): De keuze voor de film, Babyteeth, is in samenwerking met de jongeren van Doors2Open tot stand gekomen.  Babyteeth is de verrassende debuutfilm van Shannon Murphy (Killing Eve): een eigenzinnig en bitterzoet verhaal over de zieke Milla en haar eerste grote liefde. De inloop is vanaf 20.30 en de film start om 21.15 uur.

De andere films zijn nog niet bekend, dus houd deze site en onze socials goed in de gaten. De datums schrijf je natuurlijk wel alvast even in je agenda:

  • woensdag 25 augustus: Geleen-Zuid: dit is een besloten voorstelling.
  • woensdag 1 september: Kasteel Limbricht
  • zondag 5 september: Kasteel Limbricht
aan het zoeken...