Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
sluiten

Workshop letters maken

donderdag 19 oktober 2017 14.00 - 15.30 uur
letterpret

Retteketet Letterpret als inspiratiebron

 

Niets leuker dan zelf letters ontwerpen en knutselen met letters. Want dat is wat je kunt doen op donderdag 19 oktober tijdens de workshop letters maken als onderdeel van de tentoonstelling: Retteketet Letterpret die nog loopt tot 25 oktober in Bibliotheek Ligne.

Nederland heeft heel veel bekende grafisch ontwerpers voortgebracht die beroemde letters hebben ontworpen. Maar allemaal moeten ze hun inspiratie ergens vandaan halen. In de workshop ‘letters maken’ doe je dat in de tentoonstelling Retteketet Letterpret. In deze tentoonstelling zie je hoe vier illustratoren en kinderboekenschrijfers allerhande letters tot leven hebben gebracht op basis van verhalen. Scheve letters, kronkelige letters, rechte letters, dikke letters, getekende letters. Heel veel fantasie letters in kleuren en zwart/wit.

Je gaat onder begeleiding van een van onze docenten aan de slag en tekent op je eigen creatieve wijze een alfabet aan letters. Wie weet zien we jouw naam wel in dat rijtje van beroemde Nederlandse letterontwerpers.

De workshop is gratis maar u moet uw kind(eren) wel vooraf aanmelden door een mail te sturen naar: educatie@dedomijnen.nl onder vermelding van de naam van uw kind(eren) en de woorden “workshop retteketet letterpret”.

Deze workshop is een onderdeel van: oktober kindermaand


Let op, deze activiteit is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

aan het zoeken...