Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Wij gaan op berenjacht

woensdag 15 januari 2020 15.00 - 15.30 uur - Bibliotheek Ligne Sittard

Voorleestheater door Peter Faber

Het prentenboek Wij gaan op berenjacht door Michael Rosen met illustraties van Helen Oxenbury bestaat dit jaar al 30 jaar. Speciaal voor dit jubileum komt verhalenverteller Peter Faber (de andere) naar Bibliotheek Ligne om op geheel eigen wijze dit verhaal te vertellen. Het verteltheater is speciaal geschikt voor kinderen van 4 t/m 7 jaar en is alvast een voorproefje op de Nationale Voorleesdagen die op 22 januari starten.

Over het boek Wij gaan op berenjacht

Vier kinderen gaan met hun vader op berenjacht. Ze beleven allerlei spannende avonturen. Sneeuwstormen, kolkende rivieren en donkere wouden. En dan komen ze een echte beer tegen…

Al 30 jaar lang genieten lezers uit de hele wereld van dit spannende avontuur. Ook in Nederland is Wij gaan op berenjacht een ware klassieker te noemen. Speciaal voor het 30-jarig jubileum verschijnen er twee feestelijke edities: het prentenboek met een speciaal linnen omslag en een nieuwe, frisse, gebonden kartoneditie. Zo blijven alle peuters én hun ouders de komende jaren in stijl van dit avontuurlijke verhaal genieten.

Verhalenverteller Peter Faber

Peter Faber vertelt het verhaal in deze korte voorstelling vol energie en passie en kruipt helemaal in de huid van de personages uit het boek. Zo beleef je de berenjacht nóg intenser.
Meer informatie over verhalenverteller Peter Faber is hier te vinden.

De verteltheater voorstelling is georganiseerd in samenwerking met Boekhandel Krings. De voorstelling is in Bibliotheek Ligne in de Young Adult hoek op de 2e verdieping. Er is plek voor maximaal 50 kinderen. De entreeprijs is inclusief een goodiebag en een begeleider mag gratis mee.

Kaarten voor kinderen vooraf reserveren en boeken via onderstaande bestelknop.

Bekijk het filmpje waarin de schrijver zelf het verhaal vertelt.

 


Entree: €4,00 (normaal)

Let op, deze activiteit is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

aan het zoeken...