Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Voorlichting over de bevalling

dinsdag 15 maart 2022 19.30 - 23.59 uur - Bibliotheek Ligne Sittard

Online informatiebijeenkomst

In samenwerking met Remedica bieden we op 15 maart een gratis online voorlichtingsbijeenkomst aan voor aanstaande ouders over de bevalling. Wat kun je verwachten, wat zijn de eerste signalen, waar moet je op letten, wanneer moet je bellen en andere vragen die je mogelijk bezighouden.

Tijdens deze gratis online voorlichting door Lian Raaijmakers van Remedica krijg je informatie over wat je kunt verwachten als de bevalling begint. Allerlei onderwerpen komen aan bod en je ziet het proces dat jouw kindje doormaakt tijdens de bevalling. Heel bijzonder en goed voor jullie om te weten, want bevallen is heel wat voor jullie alle twee! Je leert meer over hoe de weeën zullen verlopen en ook over de pijn die daarbij hoort.

Hoe kun je je het beste voorbereiden, wat is er allemaal mogelijk en hoe kan je partner je helpen? Allemaal zeer waardevolle informatie waarmee jij straks zelfverzekerd en vol vertrouwen aan je bevalling kunt beginnen.

De online bijeenkomst duurt ongeveer een uur en is thuis vanuit je eigen woonkamer te volgen via deze Zoomlink.

Voor alle deelnemers aan deze voorlichting of een andere voorlichting van Remedica Ouder- en Kindzorg, is er een mooie cadeautas met oa. een pak luiers, borstcompressen, babyhuidverzorgingsproduct, billen crème. Deze kunnen deelnemers na afloop ophalen bij Bibliotheek Ligne Sittard.


Entree: gratis (normaal)

Let op, deze activiteit is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

aan het zoeken...