Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
sluiten

Nu: Handwerkcafé in Leeswinkel Stein

donderdag 06 september 2018 14.00 uur t/m donderdag 27 december 2018 16:00 uur
breien en haken

Elke eerste donderdag van de maand. Gratis.

 

Handwerken is weer helemaal in! De laatste tijd gaan veel mensen weer breien en haken. En het is natuurlijk gezellig om dit samen te doen. Dat kan in het handwerkcafé, een van de vele activiteiten van de leeswinkel in Stein.

Het mooie van breien en haken is niet alleen het uiteindelijke resultaat, maar de hele weg ernaartoe. Bedenken wat je wilt gaan maken, het uitzoeken van mooie garens en natuurlijk het breien en haken zelf. Het handwerkcafé is er om gezellig samen te werken, om patronen uit te wisselen en om elkaar te helpen.

Het handwerkcafé is maandelijks op iedere eerste donderdag van de maand tussen 14.00 – 16.00 uur in de leeswinkel in Stein. Je hoeft niet de hele middag te blijven, maar je mag ook binnenlopen om alleen een vraag te stellen. De workshop wordt geleid door Rielle Konings. Graag vooraf aanmelden omdat de groep niet groter dan 12 personen kan zijn. Dit kan aan de balie van Leeswinkel Stein. Vol = vol.

Uiteraard hebben we voor onze bibliotheekabonnees ook een aantal mooie boeken over breien en haken klaarstaan, zoals 150 brei- en haakfiguren of 200 Fair Isle breipatronen of Amigurumi breien. Keuze genoeg voor het komende najaar.

Welkom in het handwerkcafé!

Adres: Heerstraat Centrum 38, 6171 HW Stein


aan het zoeken...