Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Handwerkcafé in Leeswinkel Stein

donderdag 16 mei 2019 14.00 uur t/m donderdag 27 juni 2019 16:00 uur - Heerstraat Centrum 38, 6171 HW Stein
breien en haken

Elke eerste en derde donderdag van de maand. Gratis.

Handwerken is weer helemaal in! De laatste tijd gaan veel mensen weer breien, naaien en haken. En het is natuurlijk gezellig om dit samen te doen. Dat kan in het handwerkcafé, een van de vele activiteiten van de leeswinkel in Stein.

Het mooie van breien, naaien en haken is niet alleen het uiteindelijke resultaat, maar de hele weg ernaartoe. Bedenken wat je wilt gaan maken, het uitzoeken van mooie garens, patronen en natuurlijk het breien, naaien en haken zelf. Het handwerkcafé is er om gezellig samen te werken, om patronen uit te wisselen en om elkaar te helpen.

Het handwerkcafé is maandelijks op iedere eerste en derde donderdag van de maand tussen 14.00 – 16.00 uur in de leeswinkel in Stein. Je hoeft niet de hele middag te blijven, maar je mag ook binnenlopen om alleen een vraag te stellen. De workshop wordt geleid door Rielle Konings. Graag vooraf aanmelden omdat de groep niet groter dan 12 personen kan zijn. Dit kan aan de balie van Leeswinkel Stein. Vol = vol.

Uiteraard hebben we voor onze bibliotheekabonnees ook een aantal mooie boeken over breien, naaien en haken klaarstaan, zoals 150 brei- en haakfiguren, 100% Jeans, 200 Fair Isle breipatronen of Amigurumi breien. Keuze genoeg voor het komende voorjaar.

Welkom in het handwerkcafé!

 


Locatie: Heerstraat Centrum 38, 6171 HW Stein

Let op, deze activiteit is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

aan het zoeken...