Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Spreekuur koffie met taal en Taalcafé

donderdag 10 maart 2022 10.00 uur t/m donderdag 29 december 2022 12:00 uur - Bibliotheek Ligne, 2e verdieping

Elke donderdagochtend kun je in het Taalhuis op de 2e verdieping van Bibliotheek Ligne tijdens het spreekuur Koffie met Taal terecht met je vragen op het gebied van lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden. Wij verstrekken informatie over ons aanbod en het aanbod van onze partners in de Taalcoalitie. Het Taalcafé is een ontmoetingsmoment om in gesprek te gaan met anderen, zo werk je op een leuke manier aan je ontwikkeling.

Wekelijks ben je op donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom in het Taalhuis op de 2e verdieping van Bibliotheek Ligne voor het Taalcafé en/of het spreekuur Koffie met Taal. Onze medewerkers, taalvrijwilligers en koffie en thee staan voor je klaar! Deelname is gratis. Hier lees je meer informatie over Het Taalhuis.

Spreekuur Koffie met Taal

Het spreekuur Koffie met Taal is speciaal voor alle vragen op het gebied van lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden. We gaan samen op zoek naar passende hulp bij de vraag of behoefte die er speelt.

 

Taalcafé

Het Taalcafé is een ontmoetingsmoment om in gesprek te gaan met anderen. Zo werk je op een leuke, ontspannen en informele manier aan je ontwikkeling onder begeleiding van getrainde taalvrijwilligers en/of medewerkers. Ontdek onze spellencollectie en speel mee.


Entree: gratis (normaal)

aan het zoeken...