Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
sluiten

Nu. Brei- en haakcafé in Leeswinkel Echt.

donderdag 29 maart 2018 14.00 uur - Leeswinkel Echt, Bovenstestraat 11.
breien en haken

Elke laatste donderdagmiddag van de maand

 

Breien en haken is hip! De laatste tijd gaan veel mensen weer breien en haken. En het is natuurlijk gezellig om dit samen te doen. Dat kan in het brei- en haakcafé als een van de vele activiteiten van de leeswinkel in Echt.

Het mooie van breien en haken is niet alleen het uiteindelijke resultaat, maar de hele weg ernaar toe. Bedenken van wat je wilt gaan maken, het uitzoeken van mooie garens en natuurlijk het breien en haken zelf. Het brei- en haak café is er om gezellig samen te werken, om patronen uit te wisselen en om elkaar te helpen.

Het brei- en haakcafé is maandelijks op iedere laatste donderdag van de maand tussen 14.00 – 16.00 uur in de leeswinkel in Echt. Je hoeft niet de hele middag te blijven, maar mag ook binnenlopen voor alleen een vraag. De workshop wordt geleid door Rielle Konings. Graag vooraf aanmelden omdat de groep niet groter dan 10 personen kan zijn. Dit kan aan de balie van Leeswinkel Echt.

Uiteraard hebben we voor onze bibliotheek abonnee’s ook een aantal mooie boeken over breien en haken die klaar staan, zoals 150 brei- en haakfiguren of 200 Fair Isle breipatronen of Amigurumi breien. Kortom keuze genoeg voor het komende voorjaar.

Welkom in het brei- en haakcafé!


Locatie: Leeswinkel Echt, Bovenstestraat 11.

aan het zoeken...
Geef uw mening
Logo

Geef ons uw mening over deze pagina.