Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Handwerkcafé in Leeswinkel Echt

donderdag 23 mei 2019 14.00 uur t/m donderdag 27 juni 2019 16:00 uur - Leeswinkel Echt, Bovenstestraat 11.
breien en haken

Elke tweede en vierde donderdagmiddag van de maand

Breien, naaien en haken is hip! De laatste tijd gaan veel mensen weer breien, naaien en haken. En het is natuurlijk gezellig om dit samen te doen. Dat kan in het Handwerkcafé, een van de vele activiteiten van de leeswinkel in Echt.

Het mooie van breien en haken is niet alleen het uiteindelijke resultaat, maar de hele weg ernaartoe. Bedenken wat je wilt gaan maken, het uitzoeken van mooie garens en natuurlijk het breien en haken zelf. Het handwerkcafé is er om gezellig samen te werken, om patronen uit te wisselen en om elkaar te helpen.

Het handwerkcafé is maandelijks op iedere tweede en vierde donderdag van de maand tussen 14.00 – 16.00 uur in de leeswinkel in Echt. Je hoeft niet de hele middag te blijven, maar je mag ook binnenlopen om alleen een vraag te stellen. De workshop wordt geleid door Rielle Konings. Graag vooraf aanmelden omdat de groep niet groter dan 10 personen kan zijn. Dit kan aan de balie van Leeswinkel Echt.

Uiteraard hebben we voor onze bibliotheekabonnees ook een aantal mooie boeken over breien en haken klaarstaan, zoals 150 brei- en haakfiguren, het complete Ketnet brei-, naai- en haakboek200 Fair Isle breipatronen of Amigurumi breien. Keuze genoeg voor het komende voorjaar.

Welkom in het handwerkcafé Echt!


Locatie: Leeswinkel Echt, Bovenstestraat 11.

Let op, deze activiteit is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

aan het zoeken...