Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Nederland Leest leesclub op Hebban

vrijdag 01 november 2019 00.00 uur

Tijdens Nederland Leest krijg je in onze bibliotheken en leeswinkels het campagneboek Winterbloei cadeau. Rondom de Nederland Leest-campagne organiseert Hebban in samenwerking met de Nederlandse bibliotheken online leesclubs om Winterbloei van Jan Wolkers te bespreken. Met de bij onze locaties gratis af te halen verhalenbundel kun je aansluiten bij de leesclub van Bibliotheek De Domijnen op Hebban waar de bibliotheek met leden kan discussiëren over het boek. Doe je mee?

Om deel te nemen aan de Hebban Leesclub van Bibliotheek De Domijnen voor Nederland Leest heb je alleen een Hebbanprofiel nodig. Heb je dat nog niet, dan kun je er hier eentje aanmaken. Het is snel, makkelijk en uiteraard gratis. Haal vanaf 1 november het gratis boek Winterbloei op in een van onze locaties (op=op). In de leesclub reageer op vragen en op elkaar. Doe mee en ervaar hoe leuk samen lezen en discussiëren is.

Hoe werkt het

Als je aangemeld bent, dan ontvang je bij de start van de leesclub een mailtje met daarin wat handige instructies en een link naar de leesclub van onze bibliotheek. De enige functionaliteit die je op Hebban hoeft te ontdekken om mee te kunnen doen aan de leesclubdiscussie is het plaatsen van een reactie. In de leesclub zelf is volledige begeleiding door een gastheer/-vrouw.

De start

In de Hebban Leesclub starten we met een voorstelrondje, zodat de leesclubdeelnemers elkaar en hun gastheren/-vrouwen kunnen leren kennen. In deze fase kunnen de verwachtingen en eerste indrukken worden besproken.

De discussie

Na de eerste week van november wordt begonnen met de werkelijke discussie. Zo heeft iedereen ruim kans het boekje te bemachtigen en op tijd klaar te zitten om te gaan lezen. In drie delen lezen en bespreken we vervolgens samen het boek.

De afsluiting

Na afloop van de leesclub is er de gelegenheid een recensie te plaatsen van Winterbloei op de Hebban boekpagina.


Entree: gratis (normaal)

Let op, deze activiteit is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

aan het zoeken...