Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Nederland Leest

maandag 01 november 2021 00.00 uur t/m dinsdag 30 november 2021 18:00 uur - alle bibliotheeklocaties

Haal vanaf 1 november het gratis campagneboek op!

Kom in november naar een van onze bibliotheekvestigingen tijdens Nederland Leest en krijg het boek De wandelaar van Adriaan van Dis van ons cadeau! In dit boek krijgt een Nederlander in Parijs bij een brand een hond in zijn schoot geworpen. Een hond die een andere wereld voor hem opent: die van vluchtelingen, illegalen en zwervers. Het verandert Parijs, het verandert de man: hij wil helpen, goed doen. Maar alles wat hij doet pakt anders uit. Je kunt dit boek de hele maand november gratis ophalen in de bibliotheek, zolang de voorraad strekt.

Eén boek, duizend gesprekken

Tijdens Nederland Leest leest heel Nederland hetzelfde boek: De wandelaar van Adriaan van Dis. Vanaf 1 november is het campagneboek verkrijgbaar. Haal dan snel jouw exemplaar op in een van onze bibliotheken. (op=op)
Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De campagnemaand november van Nederland Leest staat dit jaar in het teken van reizen met het thema Over de grens. Ga in gesprek met andere lezers over het boek dat je cadeau krijgt of over een ander boek dat gekoppeld is aan het thema reizen.

Voor een mooie reis hoef je niet de deur uit

Vorig jaar was voor veel mensen een periode waarin het leven zich thuis afspeelde en er weinig of niet gereisd werd. Reizen hoeft gelukkig niet altijd fysiek te gebeuren. Met een boek reis je in een mum van tijd van Jakarta naar New York en ben je maar een paar bladzijden verwijderd van 1924. Ook kun je met een boek je eigen grenzen verleggen en je wereld vergroten met nieuwe ervaringen en verhalen.

Nederland Leest is een jaarlijkse bibliotheekcampagne van stichting CPNB die het lezen van boeken bevordert met steeds een ander thema. Hier lees je meer over de campagne.
Meer informatie over het geschenkboekje lees je hier.


Entree: gratis (normaal)

aan het zoeken...