Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Nederland Leest

maandag 02 november 2020 09.00 uur t/m maandag 30 november 2020 17:00 uur - alle bibliotheeklocaties

Boek Het zwijgen van Maria Zachea cadeau

Kom in november naar Bibliotheek De Domijnen tijdens Nederland Leest en krijg het boek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer van ons cadeau! In dit boek vertellen twaalf broers en zussen het ware verhaal van hun familie dat zich afspeelt in de jaren vijftig en zestig. Met hun familiegeschiedenis ontvouwt zich de geschiedenis van Nederland in de twintigste eeuw. Je kunt dit boek in de maand november gratis ophalen in de bibliotheeklocaties van De Domijnen, zolang de voorraad strekt.

Eén boek, duizend gesprekken

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Daarom geven we tijdens Nederland Leest een boek cadeau aan onze onze leden en zo leest heel Nederland dus hetzelfde boek. Nederland Leest staat dit jaar in het teken van geschiedenis.; het thema van de campagnemaand is Kleine geschiedenis, grote verhalen.

Duik in de geschiedenis van je stad of streek met zoekmachine Delpher of neem eens een kijkje in het verleden bij het Archief van De Domijnen. Ga in gesprek met andere lezers over het boek dat je cadeau krijgt of over een ander boek met een geschiedenis thema. Wanneer je je verdiept in het verleden, is er altijd wel een groot verhaal te vinden.
Onze boekenrekken staan er vol mee!

Je kunt het cadeauboek Het zwijgen van Maria Zachea gratis ophalen in een van onze bibliotheekvestigingen, maar wees er snel bij, want op=op.

Campagne Nederland Leest

Nederland Leest is een jaarlijkse bibliotheekcampagne van stichting CPNB die het lezen van boeken bevordert met steeds een ander thema. In het hele land geven bibliotheken het campagneboek cadeau tijdens Nederland Leest om lezers met elkaar te verbinden. 


Entree: gratis (normaal)

Let op, deze activiteit is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

aan het zoeken...