Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
sluiten

Natuurfotografie met Bob Luijks

vrijdag 16 maart 2018 10.00 - 13.00 uur - Parkeerplaats Staatsbosbeheer
Bob_Luijks

Kijken met de ogen van een fotograaf

Vind je het heerlijk om de natuur in te gaan en met je mobiel of camera plaatjes te schieten van al het moois dat je ziet? Voor het maken van mooie natuurfoto’s hoef je niet ver weg te gaan, natuur is vlakbij huis te vinden. Natuurfotografie is vaak een kwestie van kijken en zien.

Tijdens de Boekenweek bestaat de mogelijkheid om met een (natuur)fotograaf op pad te gaan en zo meer te leren over de wereld van de natuurfotografie. Geen theorie in een studio, maar de natuur in, goed om je heen kijken en de tips van de fotograaf meteen in de praktijk brengen.

Een wandeling bij De Doort in Echt-Susteren

Bob Luijks is fulltime professioneel natuurfotograaf en redacteur en auteur van natuurfotografie.nl. Hij verzorgt ook het digitale kwartaalmagazine Limburg in beeld. Hiermee laat hij zien dat je niet altijd ver van huis hoeft te gaan voor bijzondere foto’s.
Meer informatie over Bob Luijks >

Praktische informatie

Startpunt: parkeerplaats Staatsbosbeheer, hoek Doorderweg/Bosweg Echt-Susteren
Maximum aantal deelnemers: 10

Je dient je vooraf in te schrijven. Aanmelden is mogelijk tot 14 maart. Aan apparatuur worden geen  eisen gesteld. Iedereen met een mobieltje of camera kan meedoen. Denk wel aan stevig schoeisel en bij regenachtig weer aan paraplu/regenkleding.


Entree: €10,00 (normaal)

Let op, deze activiteit is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

aan het zoeken...