Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
sluiten

Nationale Voorleesdagen / Voorleesontbijt

woensdag 24 januari 2018 09.30 uur t/m zaterdag 03 februari 2018 17:00 uur
voorleesontbijt

Ontdek hoe leuk het is om uw (klein)kinderen voor te lezen

Het voorleesontbijt en de nationale voorleesdagen, speciaal voor kinderen van groep 1 en 2, komen er weer aan en de aftrap is op woensdag 24 januari a.s. Het prentenboek van het jaar is: Ssst de tijger slaapt, waarin een aantal dieren op slimme wijze over de tijger heen stappen.

En als kinderen van groep 1 of 2 tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van de bibliotheek, hebben we een paar leuke cadeautjes.

De bibliotheken van De Domijnen doen ook weer mee: Amstenrade, Beek, Born, Elsloo, Geleen, Sittard, Stein en Urmond. En in elke bibliotheek hebben we een super voorlezer die het verhaal weer prachtig beeldend zal voorlezen tijdens het voorleesontbijt. Zo zal de burgemeester van Beek, Christine van Basten Boddin, daar voorlezen en Janke Faber, werkzaam in Kasteelpark Born, in Urmond.

Een groot aantal scholen hebben zich al ingeschreven, maar we hebben hier en daar nog plaats voor een aantal klassen. Inschrijven kan via: els.custers@dedomijnen.nl. Ook de rest van de week zijn er volop voorlees-activiteiten in de bibliotheken van De Domijnen.

Het voorleesontbijt begint om ca. 09.30 uur en op iedere locatie staat ook een lekker klein ontbijtje klaar voor de leerlingen. De prentenboek top tien van dit jaar vind je hier.

Maak uw kind lid van de bibliotheek

Als u kind nog geen lid is van de bibliotheek, dan is dit uw kans: voor kinderen van groep 1 en 2 die nog geen lid zijn van de bibliotheek is er een leuke actie. Word gratis lid tijdens deze week en krijg het vingerpoppetje van de ‘slapende’ tijger cadeau. En voor de eerste 30 aanmelders hebben we ook nog een gratis kaartje voor de voorstelling Kikker Zingt op 15 april in Schouwburg De Domijnen. Let op: één kaartje per nieuwe aanmelding.


Let op, deze activiteit is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

aan het zoeken...