Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
sluiten

Mirjam Mare – Kerstbouquet

zondag 17 december 2017 14.00 - 15.00 uur - Bibliotheek Ligne

Hoor eens! Literair najaar bij De Domijnen

Voor de Kerstdagen heeft Mirjam Mare uit haar uitgebreide programma een aantal verhalen voor kinderen vanaf 6 jaar gezocht die de kerstsfeer onderstrepen. Onder muzikale begeleiding van Wolfram Reisiger brengt zij verhalend theater naar Ligne. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouderen leuk!

Met haar verhalend theater brengt Mirjam Mare betoverende vertelvoorstellingen op het grensgebied van vertellen en acteren. Door een subtiele combinatie van stem, beweging en mimiek weet ze de personages in de vertellingen tot leven te brengen. Om alvast in de kerstsfeer te komen heeft ze uit haar programma een aantal verhalen gezocht die hierbij passen.
Zij vertelt in Ligne 3 verhalen: De oude klokkenmaker, een verhaal uit het Zwarte Woud; Wie heeft de mooiste gave voor het Kerstkind? Opa!, een verrassend verhaal van Ted van Lieshout en Het meisje en de boom, een Oekraïens sprookje over de bijzondere band tussen een meisje en een eikenboom.

 

Muzikale Begeleiding
Mirjam Mare wordt ondersteund door muzikant Wolfram Reisiger. Elektrische piano, fagot en accordeon zijn de instrumenten waarmee hij de verhalen begeleidt. En hij speelt de sterren van de hemel! Een waardevolle aanvulling die de kerstsfeer verhoogt. Voor jong (vanaf 6 jaar) en oud.

Vooraf reserveren is mogelijk via bibliotheek@dedomijnen.nl

Deze activiteit hoort bij ons Literair evenement Hoor eens! Literair najaar bij De Domijnen. Onder dit motto organiseren wij diverse literaire lezingen en workshops op meerdere locaties in de regio.


Entree: €2,00 (normaal)

Let op, deze activiteit is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

aan het zoeken...