Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Masterclass II Hoe pleeg je de perfecte moord

woensdag 15 juni 2016 19.30 uur

In het kader van de Spannende Boeken Weken

Op woensdag 15 juni vindt om 19.30 uur, in bibliotheek Sittard De Domijnen, deel ll plaats van de masterclass Hoe pleeg je de perfecte moord. Deze masterclass wordt gegeven door forensisch rechercheur en auteur Carina van Leeuwen.
Aan de hand van een fictieve moord neemt Carina van Leeuwen de bezoekers mee in de wereld van het forensisch onderzoek.In Masterclass l, die afgelopen jaar in Bibliotheek Sittard De Domijnen heeft plaatsgevonden, luidde het thema ‘every contact leaves a trace.’ Hierin werden de volgende onderwerpen besproken: Wat laat u achter zonder dat u dat in de gaten heeft? Welke sporen verraden uw aanwezigheid? Wat vertellen die sporen?
Deel ll van de masterclass gaat een stapje verder. Onderwerpen die in deze masterclass aan bod komen zijn: Wat is DNA? Wat vertelt het? Wat is af te lezen aan een skelet? Hoe zit dat met vingerafdrukken?
Met deze masterclasses leest u de forensische thrillers Vuurproef en Koud Spoor van Carina van Leeuwen met nog meer plezier en kennis van het forensische vak. Door de ogen van forensisch rechercheur Renee Spaan kijkt u mee naar de zaken, de mensen en de dagelijkse gang van zaken aan het bureau Donumstraat in Den Haag. De beschreven zaken zijn echt gebeurd; omstandigheden, namen en locaties zijn echter verzonnen.
Entreekaartjes te koop bij Boekhandel Krings of inschrijven bij de bibliotheek.
Entreeprijs incl. koffie/thee: € 5,00 en voor houders bibliotheekpas en abonnees nieuwsbrief Boekhandel Krings € 3,00.


Entree: €3,00 (pashouders), €5,00 (entree normaal)

Let op, deze activiteit is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

aan het zoeken...