Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
sluiten

Mark Janssen

woensdag 11 oktober 2017 14.00 - 16.00 uur - Bibliotheek Beek

Hoor eens! Literair najaar bij De Domijnen

Illustrator Mark Janssen leest in Bibliotheek Beek voor uit zijn nieuwe boek Dino’s bestaan niet, vertelt over zijn tekeningen en gaat natuurlijk ook live tekenen. Tot slot kunnen de kinderen vanaf 5 jaar zelf aan de slag met tekenmarerialen en gaan ze mooie illustraties maken.

Mark Janssen (Eijsden 1974) studeerde aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht. Na zijn afstuderen in 1997 vestigde hij zich als fulltime illustrator in Valkenburg a/d Geul, waar hij een atelier aan huis heeft. Mark illustreerde meer dan 450 kinder- en prentenboeken en maakte ook eigen prentenboeken. Heel wat van zijn boeken vonden hun weg naar het buitenland. De boeken werden vertaald in meer dan 15 talen.
Na het voorlezen door Mark, kunnen kinderen (5+) zelf creatief aan de slag met illustreren. Maximaal 30 deelnemers.
Graag vooraf aanmelden via bibliotheek@dedomijnen.nl.

NRC Handelsblad; ‘Zijn werelden zijn sprookjesachtig, wervelend en spannend, daar móét je wel gelukkig van worden’. ****

Deze activiteit hoort bij ons Literair evenement Hoor eens! Literair najaar bij De Domijnen. Onder dit motto organiseren wij diverse literaire lezingen en workshops op meerdere locaties in de regio.


Entree: €1,00 (normaal)

Let op, deze activiteit is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

aan het zoeken...