Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Maak je eigen activiteitenpot

woensdag 02 juni 2021 09.00 uur t/m zaterdag 31 juli 2021 17:00 uur - alle bibliotheeklocaties

Heb jij dat ook wel eens? Dat de verveling toeslaat en je écht niet meer weet wat je moet gaan doen? Dan hebben wij een tip voor je; maak je eigen unieke activiteitenpot en verzin de leukste spelletjes en activiteiten voor binnen of buiten om in je activiteitenpot te stoppen. Van lekker lezen in de hangmat, tot het bouwen van een boomhut, van een bezoekje aan het museum tot creabea aan de slag, kies wat jij het allerleukste vindt. Zo is vervelen geen optie meer.
Wij helpen je op weg.

 

Je begint met de pot versieren, met verf, stickers, washi tape, wat je maar wil. In die pot komen dan je activiteiten, die je op houten stokjes schrijft en ook dat doe je natuurlijk op de manier die jij het mooiste vindt. Met viltstift, fineliners, in de allermooiste kleuren. Gebruik lekker je fantasie en leef je uit.
De stokjes en activiteitentips krijg je van ons, dus kom snel je startpakket ophalen.

Welke activiteiten komen er op jouw stokjes? Misschien wel: piraat spelen, een hut bouwen, een verrekijker maken, kleertjes maken voor je barbie, een spannend boek lezen, picknicken, naar de bieb gaan, een tentoonstelling bezoeken, een dansje maken, heksensoep maken, verzin het maar….

Het is natuurlijk al superleuk om zo’n pot te maken. En is je pot klaar, dan kun je elke keer als je je verveelt een stokje eruit halen en heb je meteen een leuke activiteit om te doen.
Verveling in de maanden juni en juli? Onmogelijk!

Doe mee! Haal snel je startpakket met informatie en setje stokjes op in een van onze bibliotheken of leeswinkels en deel je foto op onze facebook pagina of mail je foto naar communicatie@dedomijnen.nl, dan plaatsen wij de foto op ons kanaal.


Entree: gratis (normaal)

Let op, deze activiteit is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

aan het zoeken...