Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Laatste termijn zwangerschap

woensdag 24 februari 2021 19.30 - 20.15 uur - online informatiebijeenkomst

Voorlichtingsbijeenkomst

In samenwerking met Remedica bieden we op 24 februari een online voorlichtingsbijeenkomst aan voor aanstaande ouders over de zwangerschap vanaf 20 weken. Aan bod komt de ontwikkeling van de baby en de verandering in je zwangere lichaam, en een aantal handige tips bij kwaaltjes. Tijdens deze voorlichting zie je hoe jij en je baby zich voortdurend aan elkaar aanpassen in een dynamisch evenwicht.

Vaak ben je al met de zwangerschap bezig voordat je zwanger bent. Sommigen gaan naar de huisarts voor advies om te stoppen met anticonceptiemiddelen. Voor anderen is een zwangerschap een grote verrassing. Iedereen heeft een eigen krachtige verhaal want een zwangerschap verandert niet alleen jou en jouw lichaam, maar ook je hele leven.

Ben je 20 weken zwanger, dan heb je al een eerste kwetsbare periode van de zwangerschap achter de rug, je bent nu aan de tweede helft van je zwangerschap begonnen. De meeste vrouwen voelen zich nu beter en energieker. Je baby groeit nu heel snel.

De online voorlichting duurt ongeveer 45 minuten. Je kunt je hier aanmelden.
Kijk lekker op de bank mee naar de online voorlichting Laatste termijn van de zwangerschap.

Voor alle deelnemers aan deze voorlichting of een andere voorlichting van Remedica Ouder- en Kindzorg, is er een mooie cadeautas met oa. een pak luiers, borstcompressen, babyhuidverzorgingsproduct, billen crème. Deze kunnen de deelnemers ophalen bij Bibliotheek Ligne Sittard

 


Entree: gratis (normaal)

Let op, deze activiteit is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

aan het zoeken...