Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Je bent om op te eten

woensdag 13 november 2019 19.00 - 21.00 uur - Leeswinkel Stein

door Dr. Joyce Akse

Deze workshop is geannuleerd. We attenderen je graag op de mogelijkheid de workshop van Joyce Akse – Je bent om op te eten op 14 november in Bibliotheek Ligne bij te wonen.

In deze workshop over opvoeding aan tafel leer je hoe je je kind gezond, gevarieerd en genoeg laat eten. Je leert hoe je het weer gezellig kunt maken aan tafel, zodat iedereen uitkijkt naar dat fijne moment samen. Je leert wat je wel en niet van je kind mag verwachten en wat jouw rol als opvoeder daarin kan zijn.

Het lijkt wel alsof je dochter van 2 niks meer wil eten. Een tijdje geleden at ze voor je gevoel nog alles, maar nu is het iedere keer weer ‘nee!’. Je zoon van 4 eet bijna geen groente. Het kost heel wat moeite, praten, zeuren en onderhandelen om hem toch een hapje groente te laten proeven. Je dochter (8) en zoon (11) zijn altijd al lastige eters geweest. Om ervoor te zorgen dat ze toch wat eten, maak je voor beide kinderen iets anders klaar. Deze situaties zijn voor veel ouders (of andere opvoeders) herkenbaar en komen in veel gezinnen voor. Als ouder weet je vaak heel goed wat gezonde voeding is en bied je je kind dat ook het liefst aan. Alleen wil je kind het helemaal niet eten.

Tijdens deze workshop geeft dr. Joyce Akse, opvoedcoach & psycholoog bij Akse Coaching – Opvoedcoaching & Opvoedadvies, waardevolle informatie en praktische adviezen over opvoeding aan tafel. Wanneer je met deze informatie thuis aan de slag gaat, merk je dat je kind meer open staat voor nieuwe gerechten en nieuwe ingrediënten en ervaar je dat de strijd aan tafel vermindert. Je weet beter hoe je met lastige situaties aan tafel om kunt gaan en hoe je die kunt ombuigen naar positieve ervaringen.
Meer info over Dr. Joyce Akse via www.aksecoaching.nl

Deze workshop is georganiseerd in het kader van de Kookboekenweek en speciaal bedoeld voor ouders en grootouders van en/of professionals werkzaam met kinderen tussen 1-12 jaar.
Maximaal 20 deelnemers.
Vooraf aanmelden.

 


Entree: €5,00 (normaal)

Let op, deze activiteit is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

aan het zoeken...