Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Inloopmoment Sociaal Plein

donderdag 23 januari 2020 09.30 uur t/m maandag 06 april 2020 23:59 uur - Bibliotheek Ligne, 3e verdieping

Beste inwoner van Sittard-Geleen,

Tot en met tenminste 6 april sluiten de fysieke Sociale Pleinen en de inloop Wijksteunpunten van Partners in Welzijn. Dit na aanvullende maatregelen die genomen zijn door het Kabinet in de aanpak van het Coronavirus.

Om de diensten toch te continueren en er zorg voor te dragen dat je ergens terecht kunt heeft Partners in Welzijn een telefonisch spreekuur. Je kan elke werkdag bellen van 08.30-17.00 op telefoonnummer 046 457 5700.

Vanaf 23 januari 2020 is het inloopmoment Sociaal Plein van Partners In Welzijn gevestigd in Bibliotheek Ligne. Inwoners uit de wijk kunnen dan op donderdagochtend terecht met vragen over welzijn, zorg en inkomen in Bibliotheek Ligne.

Het Sociaal Plein is dé plek waar elke inwoner die vragen heeft voor zich zelf of voor een ander, over welzijn, zorg en inkomen terecht kan en verder geholpen wordt door medewerkers van Partners In Welzijn. Met vragen over (mantel)zorg, voorzieningen, ontmoeting, de buurt, schulden, vrijwilligerswerk, beweging, eenzaamheid, opgroeien en opvoeden kun je terecht bij het Sociaal Plein.

Op 23 januari is het Sociaal Plein officieel geopend en vanaf die datum elke donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur in Bibliotheek Ligne aanwezig op de derde verdieping.
Meer informatie over het Sociaal Plein is op de website van PIW te vinden.


Entree: gratis (normaal) - geannuleerd

Let op, deze activiteit is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

aan het zoeken...