Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Informatiebijeenkomst nieuwe donorwet

woensdag 24 februari 2021 13.30 - 15.00 uur - online bijeenkomst

Online informatiebijeenkomst

In samenwerking met Remedica organiseren we een online bijeenkomst over de nieuwe donorwet. U krijgt informatie over orgaan- en weefseldonatie, wat de nieuwe wet voor u betekent en hoe u uw keuze vastlegt. De bijeenkomst duurt circa anderhalf uur en is gratis. De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor mensen van 60 jaar en ouder en wordt aangeboden door het ministerie van VWS.

Op 1 juli 2020 is de nieuwe donorwet ingegaan. Alle mensen van 18 jaar en ouder die ingeschreven zijn in een Nederlandse gemeente komen dan in het Donorregister. In het Donorregister staat of iemand na zijn dood orgaan- en weefseldonor wil zijn. Iedereen die na 1 juli 2020 geen keuze heeft ingevuld, komt in het donorregister met de vermelding ‘geen bezwaar tegen orgaandonatie’.
Hebt u nog geen keuze vastgelegd in het Donorregister? Dan ontvangt u tussen september 2020 en maart 2021 een brief van het ministerie van VWS met de oproep om uw keuze vast te leggen.

Graag wat meer informatie over de donorwet en keuzes die u heeft? Neem dan gratis deel aan deze online bijeenkomst.
U kunt op 24 februari 2021 om 13:30 uur hier terecht voor deze informatie bijeenkomst. Door te klikken op de link komt u terecht in een (online) wachtkamer die op 24 februari om 13:30 geopend wordt door de gastspreker die u er alles over kan vertellen. Ook kunt u dan terecht met uw vragen.

De online bijeenkomst wordt verzorgd door Remedica Communicatie & Educatie.


Entree: gratis (normaal)

Let op, deze activiteit is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

aan het zoeken...