Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Hechting met je baby

woensdag 28 april 2021 19.30 - 21.00 uur - online bijeenkomst

Online informatiebijeenkomst

In de eerste periode na de bevalling is het belangrijk de tijd te nemen om elkaar te leren kennen. Tijdens deze online voorlichtingsbijeenkomst komen allerlei onderwerpen aan bod die betrekking hebben op hechting van ouder en kind na de bevalling. Deze gratis online voorlichtingsbijeenkomst voor aanstaande ouders wordt aangeboden door Remedica in samenwerking met De Domijnen.

Een goede hechting is een sterke factor voor hoe jouw kindje zich zal ontwikkelen. Maar ook is het de basis voor de relatie tussen jou en jullie als ouder, en je kind. Een investering die een leven lang loont. Bij het eerste contactmoment blijf je kijken naar je kind, observeren, misschien zoeken naar overeenkomsten. Je gaat voelen en weten dat het jouw kind is. De baby ruikt jou, hoort jouw stem en hartslag. De baby voelt zich geliefd als jij haar of hem veiligheid en geborgenheid biedt. 

Kijk op 28 april om 19:30 uur vanuit je eigen huiskamer mee naar de voorlichting over Hechting. 

Aanmelden kan hier.

Voor alle deelnemers aan deze voorlichting of een andere voorlichting van Remedica Ouder- en Kindzorg, is er een mooie cadeautas met oa. een pak luiers, borstcompressen, babyhuidverzorgingsproduct, billen crèmeDeze kunne deelnemers na afloop ophalen bij Bibliotheek Ligne Sittard. 


Entree: gratis (normaal)

aan het zoeken...