Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

@ease : psychische hulp voor jongeren

vrijdag 27 maart 2020 11.00 - 12.30 uur - Bibliotheek Ligne jongerenafdeling

Debora op ’t Eijnde

De Week van de Psychiatrie is geannuleerd door de organisatie.

Vernieuwend vormgeven van jeugdzorg, anoniem, gratis, zonder wachtlijst? Jazeker @ease doet het gewoon! Laagdrempelige psychische hulp voor jongeren.
@ease zet zich in om jongeren tussen de 12 en 25 jaar te ondersteunen wanneer ze vragen hebben over fysieke en psychische klachten, seksualiteit, verslaving, geldproblemen en andere zaken waar jongeren tegenaan kunnen lopen.
Waarom dit zo belangrijk is en hoe we dit doen, vertellen we jullie in deze lezing.

Week van de psychiatrie Sittard-Geleen 20-28 maart 2020

Betekenisvol meedoen

Op 20 maart 2020 gaat in de Ontmoetingskerk in Geleen de Week van de Psychiatrie Sittard-Geleen van start. Tot en met 28 maart vinden er op diverse locaties in Sittard-Geleen tal van activiteiten plaats rond het thema ‘Betekenisvol meedoen’. De week is bedoeld om taboes en stigma rond psychiatrie te doorbreken en te verminderen.
Alle activiteiten worden georganiseerd in het kader van de landelijke Week van de Psychiatrie, die elk jaar plaatsvindt in de laatste week van maart. Dit jaar is gekozen voor het thema ‘Betekenisvol meedoen’, omdat het belangrijk is dat iedereen, die te maken heeft met psychische kwetsbaarheden, mee blijft doen of weer mee gaat doen in de samenleving.

De activiteiten in de Week van de Psychiatrie zijn vooral bedoeld voor (ex)cliënten in de GGz, hun naasten, mantelzorgers, professionals en studenten, maar ook voor andere betrokkenen en geïnteresseerden. Wil je deelnemen aan één of meerdere activiteiten? Meld je dan voor 22 maart aan via de website van burgerkracht.


Entree: gratis (normaal) - geannuleerd

Let op, deze activiteit is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

aan het zoeken...