Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

De kracht van depressie

vrijdag 27 maart 2020 10.45 - 12.15 uur - Bibliotheek Ligne

Boekpresentatie door Peter Oostelbos

De Week van de Psychiatrie is geannuleerd door de organisatie.

Boekpresentatie in het kader van de Week van de Psychiatrie Sittard-Geleen.
Peter Oostelbos is ervaringsdeskundige. In zijn boek De kracht van depressie vertelt hij over zijn leven met depressie, het onderzoek dat hij naar zijn eigen depressie heeft gedaan, de resultaten daarvan en de methoden die hij heeft ontwikkeld om zijn depressie te leren kennen en te accepteren. Deze methode past hij ook toe op cliënten in zijn coachpraktijk en in zijn training Leer je depressie kennen.

Week van de psychiatrie Sittard-Geleen 20-28 maart 2020

Betekenisvol meedoen

Op 20 maart 2020 gaat in de Ontmoetingskerk in Geleen de Week van de Psychiatrie Sittard-Geleen van start. Tot en met 28 maart vinden er op diverse locaties in Sittard-Geleen tal van activiteiten plaats rond het thema ‘Betekenisvol meedoen’. De week is bedoeld om taboes en stigma rond psychiatrie te doorbreken en te verminderen.
Alle activiteiten worden georganiseerd in het kader van de landelijke Week van de Psychiatrie, die elk jaar plaatsvindt in de laatste week van maart. Dit jaar is gekozen voor het thema ‘Betekenisvol meedoen’, omdat het belangrijk is dat iedereen, die te maken heeft met psychische kwetsbaarheden, mee blijft doen of weer mee gaat doen in de samenleving.

De activiteiten in de Week van de Psychiatrie zijn vooral bedoeld voor (ex)cliënten in de GGz, hun naasten, mantelzorgers, professionals en studenten, maar ook voor andere betrokkenen en geïnteresseerden. Wil je deelnemen aan één of meerdere activiteiten? Meld je dan voor 22 maart aan via de website van burgerkracht.


Entree: gratis (normaal) - geannuleerd

Let op, deze activiteit is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

aan het zoeken...