Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Borstvoeding

dinsdag 08 februari 2022 19.30 uur - Bibliotheek Ligne Sittard

Online informatiebijeenkomst

Tijdens deze online voorlichtingsbijeenkomst krijg je informatie over de voordelen van borstvoeding voor je baby en voor jezelf. Deze gratis online voorlichtingsbijeenkomst voor aanstaande ouders wordt aangeboden door Remedica in samenwerking met De Domijnen.

Deze voorlichting is erop gericht je te helpen bij een gedegen voorbereiding op het geven van borstvoeding. Het doel is dat je er straks samen met je kindje van kunt genieten. Want borstvoeding geven is een natuurlijk proces maar gaat niet bij iedereen vanzelf.  

Je krijgt praktische tips waar je echt wat aan hebt. Vanaf het moment dat je kindje geboren wordt en de hele kraamtijd lang. Onderwerpen als signalen van je baby, het aanleggen en kolven komen aan de orde.
De voorlichting wordt gegeven door Lian Raaijmakers en duurt ongeveer een uur.

Kijk lekker op 8 februari om 19:30 uur vanuit je eigen huiskamer mee naar de online voorlichtingsbijeenkomst via Zoom over Borstvoeding. 

Aanmelden en meekijken kan via deze link.

Voor alle deelnemers aan deze voorlichting of een andere voorlichting van Remedica Ouder- en Kindzorg, is er een mooie cadeautas met oa. een pak luiers, borstcompressen, babyhuidverzorgingsproduct, billen crème. Deze kunnen deelnemers na afloop ophalen bij Bibliotheek Ligne in Sittard. 


Entree: gratis (normaal)

Let op, deze activiteit is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

aan het zoeken...