Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
sluiten

Bibliotheek Geleen wordt Leeswinkel Geleen

maandag 17 december 2018 09.00 uur t/m zaterdag 19 januari 2019 10:00 uur
gesloten

Bibliotheek dicht tussen 17 december en 19 januari.

 

Bibliotheek Geleen De Domijnen gaat verhuizen naar de Salmstraat 31 en zal worden omgebouwd naar nieuw Leeswinkel-concept. De locatie Herenhof sluit vanaf 17 december. Op 19 januari opent de Leeswinkel dan op de nieuwe locatie.

 

De Leeswinkel wordt nog meer dan voorheen het kloppend hart van de Geleense samenleving. Ontmoetingen, debat, cursussen, workshops, leesclubs, activiteiten, vergaderingen, spreekuren van derden, steunpunt VVV Zuid-Limburg, etc. Weliswaar met het boek, lezen en informatie nog steeds centraal maar breder van opzet en passend binnen een veranderende maatschappij.

Ontmoetingsplek
De nieuwe Leeswinkel heropent op 19 januari. Om de Leeswinkel die bruisende ontmoetingsplek te laten zijn, worden vrijwilligers gezocht die als gastheer/gastvrouw op treden en ervoor zorgen dat iedereen zich thuis voelt. Ze ontvangen bezoekers en maken ze wegwijs. Ze helpen klanten bij de selfservicebalie met het lenen en verlengen van boeken. Maar ze zijn ook mede aanspreekpunt voor al onze partners die iets in de Leeswinkel willen organiseren, waaronder het steunpunt van de VVV Zuid-Limburg.

We zoeken hiervoor nog vrijwilligers. Klik hier voor meer informatie over de vrijwilligersfunctie.

Tijdens de tijdelijke sluiting van de bibliotheek in Geleen kun je terecht in de Leeswinkel van Beek of Bibliotheek Ligne Sittard voor het inleveren en/of het lenen van boeken. Zie ook onze contactinformatie.

Leeswinkel Geleen
Salmstraat 31, 6161 EG Geleen.
Geopend op:
maandag t/m vrijdag: 13.00 – 17.00 uur
zaterdag 09.00 – 17.00 uur


Let op, deze activiteit is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

aan het zoeken...