Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Babyverzorging

woensdag 26 mei 2021 19.30 - 21.00 uur - online bijeenkomst

Online informatiebijeenkomst

Tijdens deze online voorlichtingsbijeenkomst komen allerlei onderwerpen aan bod die betrekking hebben op babyverzorging. Deze gratis online voorlichtingsbijeenkomst voor aanstaande ouders wordt aangeboden door Remedica in samenwerking met De Domijnen.

Je pasgeboren baby is helemaal afhankelijk van jullie, zijn of haar leven bestaat in de eerste weken slechts uit slapen en door jullie verzorgd worden. Die zorg bestaat uit allerlei dingen die je voor je baby doet; op de juiste manier oppakken en vasthouden, tijdig verschonen, temperatuur bewaken, nageltjes verzorgen en natuurlijk door bij huilen te troosten en bij honger te voeden. 

Alles wat je doet staat in het teken van zorgen voor je baby. In deze voorlichting wordt de babyverzorging stap voor stap doorgenomen. Heel praktisch, met een levensechte pop, een badje en een aankleedkussen. Je krijgt handige informatie en praktische tips.

Kijk vanuit je eigen huiskamer online mee. Hier kun je je aanmelden

Voor alle deelnemers aan deze voorlichting of een andere voorlichting van Remedica Ouder- en Kindzorg, is er een mooie cadeautas met oa. een pak luiers, borstcompressen, babyhuidverzorgingsproduct, billen crème. Deze kunnen deelnemers na afloop ophalen bij Bibliotheek Ligne in Sittard. 


Entree: gratis (normaal)

aan het zoeken...