Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
sluiten

Digitaal

Digitale bibliotheek / eBooks lenen

Als lid van de bibliotheek kun je ook gebruikmaken van de digitale bibliotheek. Hier vind je e-books en digitale databanken.
Klik hier om e-books te lenen.

Passend lezen / gesproken boeken

Gesproken boeken zijn speciaal ontwikkeld voor leden van de Bibliotheek die blind, slechtziend of dyslectisch zijn. Maar ook als je een andere beperking hebt waardoor lezen niet of moeilijk gaat, kun je gebruikmaken van gesproken boeken, die je beluistert via streaming. Om gebruik te maken van de gesproken boeken, geef je bij het inschrijven aan dat je een leesbeperking hebt. Medewerkers van Bibliotheekservice Passend Lezen nemen contact met je op om de gegevens en de verklaring te bevestigen.
Meer informatie over de inschrijfvoorwaarden: www.bibliotheek.nl/passendlezen.

Bereslim digitale prentenboeken

Geniet thuis met je kind (3-6 jaar) van bereslim digitale prentenboeken. Haal de code op in de bibliotheek en je kunt het prentenboek drie weken thuis op je computer afspelen. Verras je kind met de boeiende verhalen van Dikkie Dik, Max Velthuis en Kleine Muis. Door bewegende figuren, geluidseffecten, achtergrondmuziek en een mooie vertelstem komen de verhalen tot leven. Een ideale manier om de woordenschat en het taalbegrip van je kind te vergroten. En vooral heel leuk!

Cursussen

Als lid van de Bibliotheek kun je gratis twee online cursussen volgen via www.bibliotheek.nl. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of wegwijs te worden in een computerprogramma. Als extra bonus krijg je elke maand van ons een korte cursus cadeau. Kies vandaag nog een cursus uit het aanbod. Je volgt de cursus van uw keuze in uw eigen tijd en tempo en hebt alleen internet nodig. Na het aanmelden komt je in je persoonlijke cursusomgeving waar de cursus voor je klaarstaat.

aan het zoeken...