Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Over bibliotheek

Kom de wereld ontdekken!

Wij nodigen je uit om de wereld te komen ontdekken. Loop eens binnen bij de bibliotheken van De Domijnen in de Westelijke Mijnstreek en Echt-Susteren. En duik in een tijdschrift of een krant, verdwaal in een boek en pak meteen een expositie mee. Zo gaat er een wereld voor je open. Je bent ook van harte welkom als je geen lid bent.

Zoek je antwoord op een bepaalde vraag? Maak dan gebruik van onze schatkamer vol informatie, al dan niet digitaal. Ook handig: internet en wifi zijn gratis in alle vestigingen. Of volg een boeiende cursus of workshop. Ook kun je contact opnemen met één van onze vestigingen.

Aanbod

Je vindt een groot aanbod aan romans en jeugdboeken in diverse genres, grootletterboeken, luister- en meeleesboeken, daisy-rom’s, tijdschriften, dagbladen, dvd’s, informatieve boeken, databanken, talencursussen en themakoffers. Vanaf september 2016 is onze vestiging in Sittard in Ligne gevestigd en kun je ook gebruikmaken van een gedeelte van de collectie media van Zuyd Hogeschool. Let op: de media van Zuyd Hogeschool kunnen een andere uitleentermijn hebben als de media van Bibliotheek De Domijnen te Sittard. Heb je iets nodig dat De Domijnen niet in de collectie heeft? Dan vragen wij dit tegen een kleine vergoeding graag ergens anders voor je aan.

Bezoekersvoorwaarden

Bekijk hier de bezoekersvoorwaarden van Bibliotheek De Domijnen.
Bekijk hier de bezoekersvoorwaarden van Ligne.

aan het zoeken...